15 évesen 10 hónapos kapcsolatban a Nagy Első. Korai?
Barátnőmmel most leszünk 1 hét múlva 10 hónaposak, nagyon szeretjük egymást, védekezni óvszerrel fogunk, és sürgősségi tabletta is lesz kéznél, ha kiszakadna az óvszer. Korai? Meggondolatlan? Ha a válaszotok "nem", akkor 3 kérdésem lenne:
1. Hogy kezdjek neki a petting és a nedvesedés után a tágításnak, ha a barátnőmnek a legkisebb minitampon sem fér fel,
2. Milyen óvszert és síkosítót ajánlotok,
3. Milyen pózban fáj a lánynak legkevésbé az első?
Előre is köszi: -15/F-
Az ujjazás jó ötlet. nem fogod átszakítani az ujjaddal a szűzhártyát, hiszen a szűz lányok is használhatnak tampont anélkül, hogy átszakadna a szűzhártyájuk, ami koszorú alakú, nem olyan, mint a dobhártya!
Csak szépen, lassan és ha fáj neki ne erőltesd! menni fog! (mondjuk azt nem értem hogy nem fér fel egy minitampon... ami sokkal vékonyabb, mint egy emberi ujj... akár női ujj... egyáltalán magának nyúlt már fel??)
szerintem a még megse ujjaztad várjatok 1-2 honapotés az idö alatt ujjazd h tágujon elöte is.
met ha csak a dolog elöt gyorsan 10perc ujjazás az kiabszotul fog fájni a lánynak.
hiddel.
tapasztaltam.
Figyelj:Nem feltétlen kell fájnia, és nem nem korai..Én is 15voltam mikor elvesztettem.A lényeg h mindnketten akarjátok és kellőképpen felizgasd a lányzót..:):)A misszionárus tényéeg ideális, de először mindnképpen lassan csináld hogy megszokja alány..:):)durex, én is azt használom..:)
sok sikert!:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!