15 évesen 10 hónapos kapcsolatban a Nagy Első. Korai?
Barátnőmmel most leszünk 1 hét múlva 10 hónaposak, nagyon szeretjük egymást, védekezni óvszerrel fogunk, és sürgősségi tabletta is lesz kéznél, ha kiszakadna az óvszer. Korai? Meggondolatlan? Ha a válaszotok "nem", akkor 3 kérdésem lenne:
1. Hogy kezdjek neki a petting és a nedvesedés után a tágításnak, ha a barátnőmnek a legkisebb minitampon sem fér fel,
2. Milyen óvszert és síkosítót ajánlotok,
3. Milyen pózban fáj a lánynak legkevésbé az első?
Előre is köszi: -15/F-
szerintem ez majd adja magát.. ;)
úgyse fogod felírni egy kis cetlire, hogy mit meddig mikor mi jön.. stb. : )
de mindenképp előtte ujjazd meg,hogy kitáguljon..
és ha berakod, akkor várj egy kicsit h "megszokja" h benne vagy.. , és az alap "hagyományos pózt" (nem tudom mi a neve:$) de semmiképp ne lovaglos,kutya stb. :)
ennyi idő után nem korai sztem, de biztos lessz majd itt aki meg akar téríteni :D
mindenképp izgasd jól fel a lányt mert akk kevésbé fog fájni (annyira fog izgulni, hogy alig fogja érezni:D)
hát nem tudom... sztem nem olyan jó ötlet az ujjaddal átszakítani a szűzhártyát, de ez csak az én véleményem...
az jó lessz ha a petting során orálisan is izgatod:D
sok sikert
Hogy hívnak?:)
Teljes neved plz.
Mert mér ne?:D
Bence a keresztneved?:D
akkor így kérdezem::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!