Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azért nem figyelt rám, mert...

Azért nem figyelt rám, mert nem szeret? :S Elvesztettem a szüzességem,5perc után azt mondtam állj, mert nagyon fájt. Nem is foglalkozott vele, h nekem az az első. Nem kérdezett semmit, h jó-e, h fáj-e. :S

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lesz neki majd hatodik lány, neked meg második fiú. Akkor ez már nem fog érdekelni, mert remélhetőleg sokkal jobb lesz... ennyi.
2010. ápr. 8. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Bunko!!!! Hat mi az h nem figyel arra h jo e annak akit elvileg szeret! En bepipulnek, ha valaki szeret valakit akkor azzal nem kefelni kell hanem szeretkezni..
2010. ápr. 9. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Basszus... Ne legyél ennyire naív drága. :(

Lehet, hogy másban törődik veled, de ebben nem. Tisztában vagy azzal, hogy fáj, de ő ezt mégsem vette figyelembe. Ez is azt mutatja, hogy önző dög és nem szeret.

Nekem a barátommal volt a második alkalom, iszonyatosan fájt... Utána is még az első egy-két alkalomnál, ám mégis nagyon óvatos volt, ha már kicsit is felszisszentem akkor rögtön kérdezte, hogy abbahagyja - e...

Tehát igencsak van különbség a kettő között és azt mondom, hogy amint lehet dobd ki. Ez idővel csak még rosszabb lesz... Mert eleinte még fájni fog... És nem érdemli meg, hogy továbbra is oda add magad neki...

2010. ápr. 11. 23:58
 14/14 anonim válasza:
hát nekem is fájt de csaka végén. nem kérdezett semmit csak ujjazott. persze utána (1 nap) megkérdezte h milyen volt mit éreztem .... de sztem ha aközben kérdezi h jó-e az elég hangulatlohasztó. bár h fáj-e az nem annyira.
2010. júl. 20. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!