Az első xexnél mint fiú mire kella figyelnem? És hogyan kell bánni a lánnyal?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 20:25
11/26 anonim válasza:
először is ha még neked ez az első együtt légy készen kelj hogy állj lelkileg..ha szűz a lány még akkor nem szabad durván behatolni hanem lassan..mert ha durva vagy vele az aktus idején akkor felsértheted oly annyira a hüvelyt és akkor nagyon fog vérezni..mert azt tudni kell az elsőnél mindenki vérzik..szal inkább erre kéne figyelni hogy bánjál vele óvatosan de meg nyugtathatod is hogy gyengéd leszek ne félj..vagy mielőtt megtörténne a szexuális kapcsolat beszélj vele old fel ne legyen feszült..:D
13/26 anonim válasza:
20:36 hehe felderítetted a napom és új értelmet nyert azzal h tudom h vannak még akiknek tudom ajánlani h tanuljon meg írni...
14/26 anonim válasza:
20.36-os: Te ugyanolyan gyökèr vagy, mint a kèrdező. Úgy töritek a nyelvet, mint a gyerekek, ne b@szni akarjatok, hanem az elmèteket csiszoljàtok, IQ-betyàrok...
15/26 anonim válasza:
20:42
a b.. szót meg nem kukaccal kell írni..;D
16/26 anonim válasza:
20:46 de nem is 2 ponttal... ;)
17/26 anonim válasza:
20:46
tom de ha kiírom akkor letiltanak..:DxD
18/26 anonim válasza:
na hát őt is letiltják. am nem tiltanak le egyből csak figyelmeztetnek h obszcén szavakat használsz...
19/26 anonim válasza:
légyszi ne szivassátok, csak kedves akart lenni. egyébknt szerintem beszéld meg Vele
20/26 anonim válasza:
de ezen mit lehet beszélni? ez úgyis közbe fog kiderülni h mi a jó meg mi a rossz a csajnak... annyit kell beszélni előtte h ha közbe vmi nem jó valamelyiknek akkor szóljon... ennyi... ja és oltott mész... ne feledd... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!