Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gumival elélvezhet bennem?

Gumival elélvezhet bennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

hamarosan meglesz az első együttlétünk a párommal. Védekezni fogunk,óvszerrel. De azt szeretném kérdezni,hogy ha a pasim cerkáján rakta lesz az gumi,belém hatol úgy,és elélvez majd,akkor ugye elélvezhet bennem ,attól még nem leszek terhes?

köszike a válaszokat :)

2010. ápr. 8. 19:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%
Igen természetessen, hiszen, azért van a gumi, hogy ne ess teherbe.
2010. ápr. 8. 19:19
 12/34 anonim ***** válasza:
96%
szerintem te előbb utóbb szarni fogod a gyerekeket.
2010. ápr. 8. 19:24
 13/34 anonim válasza:
Persze h elélvezhet benned. Nem leszel terhes hacsak kinem szakad a gumi:O
2010. ápr. 8. 20:30
 14/34 anonim válasza:
Remélem nem akarsz soha gyereket. Így is sok iq fighter van.
2010. ápr. 8. 21:00
 15/34 anonim ***** válasza:

Szerintem te inkább ne feküdj le senkivel. (:

picuuri*

2010. ápr. 8. 22:16
 16/34 anonim ***** válasza:

Attól mert még nem biztos benne, lehet elég érett.

Ha nem szakad ki , akkor nyugodtan. Amúgy hány éves vagy? (vagytok?) :)

2010. ápr. 8. 22:54
 17/34 anonim válasza:
Nem leszel terhes, nyugodtan elélvezhet benned.
2010. ápr. 9. 12:21
 18/34 anonim válasza:
ne higgy nekik hazudnak! Én lefeküdtem a pasimmal, volt gumi meg midnen, ki sem szakadt mégis terhes lettem!!! Utánnajártam, kiderült, hogy valami spermaölő izét kellett volna tenni az óvszerre, hogy ne legyek terhes!Úgy van megcsinálva az óvszer, hogyha azzal nem vonod be, akkor csak a sperma cseppektől véd meg, de ha elélvez benned akkor már megvan az esélye, hogy terhes légy! 16/L 7.hónapos terhes *.*
2010. ápr. 9. 12:27
 19/34 anonim ***** válasza:

"ne higgy nekik hazudnak! Én lefeküdtem a pasimmal, volt gumi meg midnen, ki sem szakadt mégis terhes lettem!!! Utánnajártam, kiderült, hogy valami spermaölő izét kellett volna tenni az óvszerre, hogy ne legyek terhes!Úgy van megcsinálva az óvszer, hogyha azzal nem vonod be, akkor csak a sperma cseppektől véd meg, de ha elélvez benned akkor már megvan az esélye, hogy terhes légy! 16/L 7.hónapos terhes *.*"

Te IQ-fighter! A gumi alapból nem lyukas, nem szűrődik át rajta a sperma, hacsak ki nem lyukad. de mivel kilyukadhat, ezért nem 100%-os biztonságú. a zacskóstejből kifolyhat a tej úgy, ha nem lyukas? Hát nem...

Esetleg aktus után nem ártott volna szemrevételezned a gumit, akkor most nem lennél 7 hónapos terhes.

és ugyan miért hazudnánk? Mert poén lenne nekünk, ha leányanyává válna a kislány, mint Te?

2010. ápr. 9. 20:15
 20/34 anonim válasza:
.....:)):))jobban nezd meg a gumit h nem jukas-e....es itt nem hazudik semmi nem azert talaltak el a gumit hogy diszlegyen a cerkadon...:)):)):))
2010. ápr. 10. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!