Ettől ugye nem lehet terhes?
Figyelt kérdés
Barátommal haladunk és hát gumi nélkül "bökdösött" lent... de én még szűz vagyok... szal semmi sex nem volt. Ugye ennyitől nem lehetek terhes???2010. ápr. 7. 23:20
11/19 anonim válasza:
Engem múltkor megbökött a hátamon egy ember a buszon. MOndta, hogy rajta állok a csomagján.
Pár hónapja történt, azóta megnőtt az étvágyam és émelygek.
Szerintetek akkor én is terhes vagyok?
Bökdösés ellen hogyan lehet védekezni? Van testre felhúzható gumi?
12/19 anonim válasza:
20:38 hehe :D akkor nekem már van vagy millió gyerekem mert engem a buszon rendszeresen csak borongatnak a helyvadászok :D
13/19 anonim válasza:
20:40 akkor keresd meg őket hamar! Bár nem baj, ha nincsenek meg, a tavasz közeledtével úgyis jönnek elő. Tegyél ki csalétket!
14/19 anonim válasza:
kiteszek 1 ragadós légyfogót arra tapadnak :D
16/19 anonim válasza:
pukizd le... olvastátok vmelyik nap azt a kérdést amiben 3 srác volt és az egyik (aki meleg) lepukizta a másikat aki tetszik neki erre a harmadik besértődött és hazament :D besírtam rajta :D
17/19 anonim válasza:
Csodálkozól, hogy beszóltak az előttem hozzászólók...? -.-" Igazából fogalmad nincs arról hogyan is működik ez az egész és azt hiszed már terhes vagy... -.-" Ha beléd hatolt, de nem benned ment el, akkor is meg van az esélye annak, hogy terhes vagy... Mert ott az előváladék... De ha úgymond csak "simogatott" akkor nincs para... De áh... ha ennyire nem hozzáértő vagy akkor inkább ne is létesíts szexuális kapcsolatot senkivel... -.-"
18/19 anonim válasza:
Sajnálatos hírt kell veled közölnöm!
IGEN! Terhes lettél!
Ráadásul rajtad már az abortusz sem segít, kis nyálkás zöld xenomorphok (gyengébbek kedvéért az alien film kis vackai) fognak kimászni a TORKODON keresztül. Állati fájdalmas lesz.
Amúgy meg a pofám leszakad a mai óvodás társadalomtól, legközelebb majd a nagy piros tűzoltóval böködjön, a műanyagtól csak nem leszel terhes. Illetve még add át gratulációm az édesapádnak.
i.e. 3421/F
19/19 anonim válasza:
Bökdösött? Ajjaj. Lehetsz. Ez a legrosszabb formája a terhességnek. A legrosszabb az ,hogy le fognak száradni a bimbóid.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!