A barátommal gumi nélkül csináltuk, de nem ment el bennem. Lehetek ettől még terhes?
szerintem biztos nem vagy terhes :)
ne izgulj mert akkor nem fog megjönni...
ha meg késik akkor vegyél tesztet.
a ciklusod melyik részén történt ?? mert a közepe felé már van esély rá hogy az vagy.
Ha gumi nélkül csináltátok meg van rá az esélye hogy terhes vagy.
Vannak olyan srácok akik tudnak vigyázni, de nagyon kevés az ilyen és vigyázni is nagyon nehéz szerintem.
Nekem például az első btom tudott vigyázni.
1X csináltuk gumi nélkül és nem történt baj.
Remélem tudtam segíteni.
Rendszeresen gumi nélkül kezdjük el, és gumival fejezzük be. Sose volt ebből gond. Azért a teherbeesés ettől picit nehezebb. Egy szűk időintervallum van, amikor teherbe eshet egy nő. A sperma 96 óránál tovább nem életképes. A hüvely savas környezete nem barátságos közeg a spermának. Ha nem élvezett el beléd, matematikai esélye van a dolognak, gyakorlati nincs. Vagyis, lottón is nyerhetsz.
Ezek persze szigorúan arra vonatkoznak, hogy nem 20 percen keresztül gumi nélkül, majd hupsz kihúzva spricc a hasra. Azt nem kéne erőltetni, de ha csak párszor bedugja, attól még nem leszel terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!