Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » És meg fog jönni a következő...

És meg fog jönni a következő 7 napban a menzeszem?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek most szedtem be az első levéllel és mikor a 21. tablettát bevettem még az nap lefeküdtem a barátommal. Lehet ebből baj? És meg fog jönni a következő 7 napban a menzeszem?( ugye mert ahogy beszedem a 21 tablettát a következő 7 napban kéne megjönnie)
2010. ápr. 7. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg fog jönni. Ne parázz attól is késhet. De ha rendszeresen szedted és nem hagytál ki egyet sem a tabiból akkor már védett vagy.
2010. ápr. 7. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
igen, tod, ez igy működik. de mi lenne, ha előtte elolvastad volna a betegtájékoztatót?
2010. ápr. 7. 14:12
 3/5 anonim válasza:
100%
nekem ahogy elfogy a 21 szem tabletta rá a 4. napon jön meg.Nyugi akkor már védett voltál.
2010. ápr. 7. 14:13
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi.(:
2010. ápr. 7. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem most járt le az első levél. Most pénteken és szombaton meg is jött rögtön. Pedig előtte egyszer már volt úgy, hogy óvszer nélkül csináltuk. Szóval ne parázz. Ha úgy szedted ahogy kell akkor már a 2. héttől védett vagy... habár egy hónap a legbiztosabb. De ha rendesen szedted akkor minden rendben van. :)
2010. ápr. 11. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!