A következő jobb lesz?
Figyelt kérdés
2 napja feküdtünk le a barátommal először. nekem az volt az első és nagyon fájt mondtad is neki és akkor kijebb húzta. Nagyon várom már a következőt,de félek , hogy fájni fog. A következő már nem fog fájni annyira?
Meg amikor hazajöttem egy kicsit véreztem. Akkor ez azt jelenti, hogy átszakadt a szűzhártyám?
2010. nov. 2. 14:13
1/5 anonim válasza:
Szia....Ne felj mert nem fog annyira fajni most, ezuttal:) Tobb mint valoszinu hogy atszakadt a szuzhartyad.
3/5 anonim válasza:
igen a vér azt jelnti,hogy átszakadt.az első pár alkalom még fáj kicsit,mivel még szűk,de aztán egyre jobb lesz.
4/5 Kleincsillag válasza:
Embere válogatja,én pl. anno semmit sem éreztem,semmilyen fájdalmat,de vérzésem nekem is volt utána.
A lényeg,hogy ne siessetek az egésszel,a Párod gondolom meg fogja érteni,hogy neked ezek az első lépéseid a szexben,legyetek türelmesek egymással.
23-L
5/5 anonim válasza:
Hát igen, ez mindenkinél máshogy van, nekem az első jó pár alaklom fájt... de utána rendbe jött minden :) Ez rajtad is múlik, hogy mennyire tudod magad elengedni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!