Nincsen nagy farkam (16) de a barátnőm azért akar elhagyni mert amikor sexelünk nagyon fáj neki. pedig előtte legalább 45 percig nyalom meg ujjazom meg nem is nyomom be tövig használtam már síkosítót is de mindig fáj neki. mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 00:18
11/17 anonim válasza:
Valószínűleg a csajnak van lelki problémája. Ha emiatt el akar hagyni, akkor hagyd a fenébe! Szenvedjen vele más!
12/17 anonim válasza:
Főzz egy teát. Ha nem jön be paprikás krumpli kolbásszal!
13/17 anonim válasza:
ha lovagol akkor is fáj neki? Mert ha igen (és nincs nagyon vastag farkad) akkor az tényleg furcsa :(
viszont ha akkor nem fáj akkor rosszul csinálsz valamit, lehet túl megfeszíted vagy csak nagyon görcsölsz.
Kipróbálhatnád, hogy nem 45 percig izgatod csak addig míg felizgul és utána úgy szeretkeztek, hogy a kezeddel ingerled a csiklóját...
több ötletem nincs :(
14/17 A kérdező kommentje:
mikor lovagol rajtam azt mondta olyankor nem olyan rossz de amikor más pózba...
2010. ápr. 18. 09:31
15/17 anonim válasza:
Szerintem lehet, h csak le akar rázni, de, ha már régebb óta vagytok együtt..hát nem tudom. Nehéz így beszélni rólatok, h igazából egyikőtöket sem ismerem. De nekem régebben volt valami hasonló problémám, a barátom nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de mikor együtt voltunk gyakran elkezdett fájni a hasam. Később, mikor már akkor is fájt, mikor nem voltunk együtt, elmentem UH-ra. Egy 7,5 cm-es cystát mutattak ki a petefészkemben. Ez elég gáz, mivel még csak 18 vagyok. Nem lehet, h barátnődnek is van vlmi hasonló baja? Vagy szed foggátlót, mert ez segít, én is ezt kaptam gyógyszernek.
16/17 anonim válasza:
Havi fizumba fogadok rossz lyukba rakod amikor fáj neki
17/17 A kérdező kommentje:
nem hát análisan nem szoktunk szerelmeskedni
2010. ápr. 20. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!