Nincsen nagy farkam (16) de a barátnőm azért akar elhagyni mert amikor sexelünk nagyon fáj neki. pedig előtte legalább 45 percig nyalom meg ujjazom meg nem is nyomom be tövig használtam már síkosítót is de mindig fáj neki. mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 00:18
1/17 anonim válasza:
szia! őszintén szólva, nem értem a barátnődet. annak alapján amit írtál, Te mindent megteszel azért, hogy neki jó legyen. az meg a másik, hogy ezért nem szakítok azzal, akit szeretek. Mennyi idősek vagytok? A bnődnek ez az első kapcsolata, előtte volt együtt vkivel? Mióta sexeltek? N/20
2/17 A kérdező kommentje:
ő 19 én 18 már 16 évesen elvesztett a szüzességét egy másik pasitól mi egy éve vagyunk együtt és legalább fél éve sexelünk de már az eleje óta ezt csinálja
2010. ápr. 6. 00:29
3/17 anonim válasza:
Van amikor két ember nem lehet együtt. Most egész életében ne szexeljen vagy csaljon meg azért mert szerencsétlenségetekre neki fáj veled?
4/17 anonim válasza:
első vagyok. nem tudom. én azért kérdeztem, mert őszintén szólva arra gondoltam, nem régóta vagytok együtt és esetleg csak kifogást keres... de ennek alapján nem hiszem.. :( szerintem üljetek le, tök nyugisan kérdezd meg Tőle mit kellene másképp csinálnod, hogy jó legyen és ne fájjon neki. Kérd meg, hogy őszintén válaszoljon, mert nem szeretnéd elveszíteni. Ha ezt mondod neki biztos őszinte lesz Veled, az nem lehet, hogy volt vmi kellemetlen élménye és azóta nem tudja magát elengedni? az előző kapcsolataiban nem fájt neki? Ezeket is kérdezd meg tőle. Majd írj mit sikerült megbeszélni, drukkolok. N/20
5/17 anonim válasza:
A szex nagyon fontos. Ha jól megy, akkor az csak mélyíti és jobbá teszi a kapcsolatot. De a jó szex nem elég, hogy egy haldokló kapcsolatot megmentsen. A nem jó szex viszont elronthatja a legjobb kapcsolatot is... Tehát erre igenis oda kell figyelni. Szerintem beszéld meg vele öszintén, hogy neki hogy a legjobb; mit szeret. Lehet, hogy csak annyia gáz, hogy nem oldódik fel kellöképpen veled. Kell egy kis gyertyafény... vagy valami olyan intim hangulat, hogy tutti engedje el magát. Egyébként én nem kedvelem az ujjazást... Lehet, hogy ö is másra vágyik. Ami jó az egyik nónek, az nem biztos, hogy bejön a másiknak. Ismerd meg, s beszéljetek öszintén!!! Hidd el, megéri!!!
6/17 anonim válasza:
Nem akarok kedvronto lenni de szerintem ez csak egy kifogas.Habar 1 even at nem hiszem :)
7/17 anonim válasza:
hát figyelj.. ez vagy kifogás mert elakar hagyni vagy nagy a f@rkad :D
de ha kifogás akkor ennél jobbat is kitalálhatott volna :D
8/17 anonim válasza:
szerintem nem kifogás... Lehet, hogy annyira türelmes a csaj, hogy eddig várt, hallgatott és nem mert ezzel kapcsolatosan semmit sem mondani. Vagy azt várta, majd te rájösssz.... Legyél türelmes: kérdezz bátran, nyíltan (mostmár vagytok olyan szinten, hogy ez nem tabu)... s ha akkor sem változik semmi, akkor jöhet az a verzió, hogy ez csak kifogás... De ne add fel anélkúl, hogy meg sem próbálod!!!
9/17 anonim válasza:
nem akarlak megserteni de szerintem nem mondja az igazat, valami van a hatterben (szerintem)
10/17 anonim válasza:
mondjuk sztem az gáz hogyha csak veled van így. vagy a másik pasival is így volt? mert ha igen akkor neki túl érzékeny ott valami, a nővéremnek is ilyen baja van, nem tud ott úgy ellazulni... mindig fáj neki, egy tampont sem tud feltenni magának épp ezért. szal ha csak veled van így akkor sztem kamuzik, vagy nagyon béna vagy, bár ez utóbbit kétlem azalapján amit leírtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!