Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amióta elmondtam anyunak,...

Amióta elmondtam anyunak, hogy lefeküdtem a barátommal, bunkó velem, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nem örül ha találkozok a fiúval.

Nem hallgat meg. (eddig mindent elmondtam neki)

Nem engedi, hogy nyáron a párommal együtt legyünk nyári munkán.

Kerül, olyan idegen velem.

17/lány vagyok.

2010. ápr. 4. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az lehet a háttérben, hogy téged még mindig az Ő "kicsi lányának" tart, és nehéz elhinnie hogy már felnőttél, és szexuális életet élsz
2010. ápr. 6. 10:44
 12/17 A kérdező kommentje:

7 hónapja vagyok együtt a fiúval.

Jól ismeri már.

2010. ápr. 6. 11:39
 13/17 anonim válasza:

mond meg neki hogy ez nem korfüggő,és nyugtasd meg arról hogy védekeztetek stb...

és még mond el azt is hogy nem hirtelen fellángolásból tettétek meg hanem azért mert szeretitek egymást.

2010. ápr. 6. 12:25
 14/17 anonim válasza:
45%
vágd orrba egy szeneslapáttal , vagy mond neki hogy terhes vagy. figyeld meg hogy nem most hanem akkor lesz majd veled igazán ellenséges!
2010. ápr. 6. 16:43
 15/17 anonim válasza:
ha kerül édesanyád,hanem.. folyamatosan beszélj neki az érzéseidről.. neaddfel.. prűd nagyon az anyukád.. nagyon türelmesnek kell lenned és szeresd !!!
2010. ápr. 13. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
mi történt azóta?
2011. dec. 25. 15:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Szétmentünk a sráccal, azóta már van egy 9 hónapos kapcsolatom, kedvelik a fiút, minden rendben van közöttük :)
2011. dec. 25. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!