Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MI ez a nagy őrület mostanában...

MI ez a nagy őrület mostanában hogy ki, mikor vesztette el ártatlanságát?

Figyelt kérdés

MA kinyitom a storyt és mi van benne?

"szabó zsófiék korán kezdték a szexuális életet...."

Minden sztárt erről faggatnak. Nem értem mi értelme van, hiszen úgyis mindenki azt mond amit akar....

Persze, mert az olyan jól hangzik, hogy 15 évesen....

de időközbe meg lehet hogy 19 évesen....csak nem akarja leégetni magát...

Bár nehiszem hogy ez "égetés" lenne, manapság túl nagy feneket kerítenek ennek a szüzességes dolognak..

miért?

pl. ha valaki őszintén bevallja, hogy 19 volt mikor megvolt neki az első=szánalmasnak nézik

de ha ugyanez az illető egy másik társaságban 14 et mond ártatlansága elvesztésének idejére, egyből más a szituáció

2010. ápr. 1. 21:30
 1/8 anonim válasza:
most ez a hóbort. fél év múlva el fog tűnni mint a többi hóbort álltalában.
2010. ápr. 1. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Köszönd meg szépen a médiának.
2010. ápr. 1. 21:31
 3/8 anonim válasza:

Háth..erről nekem is ez a véleményem ami neked..

Olyan durva, hogy lenézik az embereket ha később vesztik el..holott szerintem az durvább ha valaki fiatalon veszti el csak azért hogy menő lehessen..meg amúgy is szerintem ezt mindenki maga dönti el, hogy mikor érik meg erre a legjobban..szóval télleg nem értem ezt az egészet én sem:S

2010. ápr. 1. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ártatlanság elvesztése mindenkinek magánügye! De utálom, mikor a média ilyen személyes, intim jellegű dolgokkal foglalkozik :S Az nem tartozik senkire sem, h ki, mikor, kivel, hol, milyen körülmények között, milyen családi állapotban(párkapcsolat, házasság, egy éjszakás kalandban--> nem számít családi állapotnak) vesztette el! Ezért nem kell lenézni senkit sem! Mindenki maga dönti el, h mikor érzi magát készen arra, h átélje az élményt! Lehet, sőt biztos, h engemet is sokan lenéznek, mert még szűz vagyok, de nem foglalkozom velük! Van, aki hozzám hasonló gondolkodású és megért :)

20/L

2010. ápr. 1. 21:43
 5/8 anonim válasza:
Én 37 éve nem dicsekvésből, de legalábbis eltelt női kapcsolataimból itélve jóképű, rámenős manus vagyok. Sose féltem a nőktől. Számomra elég volt a társaságuk is szerettem felvágni velük mikor körül rajongtak az utcán. Imádom a sexet, de én 19 évesen vesztettem el a szüzességemet. És a mai napig is rendben érzem magam mint testben, mint lekileg. Úgy élvezd az életed, ahogy te szeretnéd és ne befolyásoljon semmi, mint PL: média!
2010. ápr. 1. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem régebben is ez volt a téma.....,de mostanság a mai fiatalság nyiltan felvállalja,hogy 'Ő' NEM szűz,ez egy köztudott tény,és nem félnek elmondani egy másik személynek,mert ezt természetesnek tartják,VAGY MENŐNEK ami hülyeség.
2010. ápr. 3. 16:43
 7/8 anonim válasza:
Én is teljesen ki vagyok borulva ettől, mindenkinek a magánügye ez, és azt bírom mikor egy 24éves megtudja hogy valaki 14évesen vesztette el akkor hu ez rohadt korai volt stb ugyanakkor meg semmit enmtud róluk lehet, akkor már 1éve jártak és még utánna 2évig eggyüttvoltak. Mindenkinek a magánügye ez. Ő tudja mikor és kivel akarja elveszíteni...
2010. ápr. 3. 18:29
 8/8 anonim válasza:
Van akinek 14évesen jön el az akivel akarja, hogy megtörténjen és van akinek csak később fog és arról nincs joga senkinek se ítélkezni.
2010. ápr. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!