Van egy szűz barátnőm, és szeretném ha neki lenne a legjobb. Eljutottunk odáig, hogy megtörténjen. Kényeztetés, előjáték, Stb. Már 3 alkalommal történt meg, még mindig "csak" kb.5-7cm-re megy be, tovább nem mert fáj neki. Ez így természetes?
Hát talán kezdjétek legközelebb úgy, hogy ő van felül, és akkor kedve szerint tud lassítani/gyorsítani. Ha fáj neki, akkor nincs mit tenni, ez van! Ennyi fájdalmat csak kibír :)
15/L
Jó lenne ha 15 éves gyerekek nem osztogatnák itt a tanácsokat. Köszi.
Ez hülyeség amit írtak Neked, hogy határozottan tedd oda magad, mert ha nagyon fáj neki, akár életreszóló negatív élményként rögzülhet a barátnődben.
Nézz utána google-ban: a szűzhártyát nem úgy kell elképzelni, mint egy dobon lévő hártyát, hogy feszes és ép. A szűzhártyán több kis apró nyílás van, ezeket lehet tágítani.Szóval jópár alkalom után ki fog tágulni és kisebb fájdalommal fog kiszakadni. Annyit csinálj, h. amikor szeretkeztek, mindig haladj egyre beljebb, hiába mondja hogy fáj. 5éve élek nemi életet, de mai napig, amikor szeretkezés elején beteszi a barátom, szinte mindig fáj, pedig totál nedves vagyok. És így sokszor fogja érezni azt a feszítő érzést, de inkább így szerintem minthogy úgy megdöfd, hogy egy életre elmegy a kedve az egésztől.22/L
Utolsó válaszoló, tényleg nem kötekedés, csak tapasztalat és tanács.
Vannak olyan lányok, akiknek tényleg baromi vastag a hártyájuk és csak sokadik próbára szakad át, és nincs mese, be kell szúrni. Ha elég érett a szexhez a lány szellemileg is, akkor ő maga is belátja, hogy egyszer fájnia kell másképp nem megy (ha nem elég érett ehhez plusz a partner tényleg böszme módon csinálja (de utóbbit nem hiszem a kérdésfeltevés alapján), akkor lehet h maradandó rossz emléket okoz, de az nem a határozott szúrás hibája, hanem az elfuserált körülményeké).
Természetesen ha már átszakadt a hártya, és csak tágulnia kell, akkor nyilván lehet fokozatosan haladni.
És tényleg nem levegőbe beszélek, mert nekem is nagyon erős hártyám volt, és a barátom először igyekezett nagyon szenzitíven csinálni és folyton megállt ha nyávogtam, de az x-edig sikertelen próba után már én kértem, hogy ne foglalkozzon a jajgatásommal, csapjon oda. És amikor tényleg beszúrta, végre átszakadt, és igaz h egy pillanatig fájt, de utána nem volt semmi lelki bajom, mert tudtam, hogy a barátom szeret és ennyi fájdalmat ki kellett bírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!