Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 leszek, a barátom 20, Ö...

15 leszek, a barátom 20, Ö már természetesen nem szüz, tudja hogy én igen, mind2en szeretnénk 1ütt lenni. Szeretném ha segitenétek mégis hogy lenne a legjobb 1. re, és hogy milyen lesz, mennyire fog fájni?

Figyelt kérdés
A családomat nem zavarja hogy idösebb barátom van, mindigis idösebb fiukkal jartam csak hogy egyikkel sem jutottam volna el odaig hogy elvesztenem a szüzességem vele. Viszont most ott tartunk, es sokat beszelünk errol a temarol otthon testvereimmel ugyanis mindenki ebben a korban vesztette el a szüzességet, ezekmellett megbizom a baratomban.
2008. márc. 17. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Helyes, hogy beszélgettek erről! :) A legfontosabb, hogy bízz benne. És persze, hogy védekezzetek.

Az hogy kinek mennyire fáj az egyénfüggő! Nekem például egy pillanatig fájt (mikor átszakadt a szűzhártyám) és nem is véreztem. Másoknak viszont jobban fáj, és véreznek is.

Ha rendesen fel vagy izgulva, és figyelmes a barátod nem hiszem hogy rossz lesz :)

De akkor se keseredj el, ha elsőre nem a legjobb lesz, mert lesz jobb hidd el! :)

Remélem, azért kellemesen fogsz majd visszaemlékezni az elsőre! Mert meghtározó az biztos :)

szorítok. pusz: klyd

2008. márc. 17. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi klyd, örülnék neki ha nem fájna, vagy legalábbis nem annyira, akkok biztosan kellemesebb,jobb érzés az együttlét.
2008. márc. 17. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az elsőre jól felkészülni, hangolódjatok egymásra egy közös fürdővel, masszázzsal. Legyen jó hosszú az előjáték, kommunikáljatok a barátoddal, mond el neki mi esik jól neked. Elsőre valószínűleg nem lesz orgazmusod, de ez nem baj hiszen így is csodálatos érzés lesz, meglátod. A fájdalomtól ne félj, ha elég nedves vagy és a barátod elég gyengéd akkor nem lesz vészes. Én például semmi fájdalmat nem éreztem nem is véreztem. Mivel számítottam rá ezért volt egy kis hiányérzetem is:)
2008. márc. 17. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy ne félj!Csak akkor csináld, ha érzed hogy eljött az ideje!Bár fiú vagyok,de sokat értek a biológiához:)

Az én legfőbb tanácsom, hogy lovagló pózban csináljátok, így te tudod irányitani a barátodat,nempedig ő téged,így te érzed hogy mikor meddig mennyire!Lehet ez most arcosan hangzik,de már néhány csajnak elvettem a szüzességét!ÉS szerintem nem csak a csajon múlik az hogy mennyire fáj...én elég gyengéd voltam mindegyikőjükel,ezért nem fájt nekik annyira.De a fájdalmat ne fojtsd magadba!Ha érzed hogy fáj, bátran monnd ki!Sok-sok petting legyen előtte,és lehetőleg ne feszengjél hogy jajj most milesz!Ne a fájdalomra és hasonló egyebekre gondolj,hanem arra hogy jólesz,és hogy erre vártál!A körülményektől és a hangulattól sokminden függ!Nemtudom mennyire gyengéd hozzád a barátod,de kérd meg hogy most az legyen veled!A mostani barátnőm nagyon félt tőle,mint általában a többség,és hála Istennek,olyannyira jól sikerült,hogy aznap este bevállalt mégegyet:)

Ha esetleg még kérdésed van,szívesen válaszolok(ha tudok)!

Remélem hogy segithetttem,és sok sikert:) Pepe

2008. márc. 18. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőeken túl talán annyit, hogy a síkosító is segíthat a behatolásnál, ha nem lennél elég nedves, vagy ilyesmi.
2008. márc. 18. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitséget mindenkinek!:D Pux Pepe ;)
2008. márc. 18. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen édeske:)xD:D

Puszka:Pepe

2008. márc. 19. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!