15 leszek, a barátom 20, Ö már természetesen nem szüz, tudja hogy én igen, mind2en szeretnénk 1ütt lenni. Szeretném ha segitenétek mégis hogy lenne a legjobb 1. re, és hogy milyen lesz, mennyire fog fájni?
Helyes, hogy beszélgettek erről! :) A legfontosabb, hogy bízz benne. És persze, hogy védekezzetek.
Az hogy kinek mennyire fáj az egyénfüggő! Nekem például egy pillanatig fájt (mikor átszakadt a szűzhártyám) és nem is véreztem. Másoknak viszont jobban fáj, és véreznek is.
Ha rendesen fel vagy izgulva, és figyelmes a barátod nem hiszem hogy rossz lesz :)
De akkor se keseredj el, ha elsőre nem a legjobb lesz, mert lesz jobb hidd el! :)
Remélem, azért kellemesen fogsz majd visszaemlékezni az elsőre! Mert meghtározó az biztos :)
szorítok. pusz: klyd
A lényeg, hogy ne félj!Csak akkor csináld, ha érzed hogy eljött az ideje!Bár fiú vagyok,de sokat értek a biológiához:)
Az én legfőbb tanácsom, hogy lovagló pózban csináljátok, így te tudod irányitani a barátodat,nempedig ő téged,így te érzed hogy mikor meddig mennyire!Lehet ez most arcosan hangzik,de már néhány csajnak elvettem a szüzességét!ÉS szerintem nem csak a csajon múlik az hogy mennyire fáj...én elég gyengéd voltam mindegyikőjükel,ezért nem fájt nekik annyira.De a fájdalmat ne fojtsd magadba!Ha érzed hogy fáj, bátran monnd ki!Sok-sok petting legyen előtte,és lehetőleg ne feszengjél hogy jajj most milesz!Ne a fájdalomra és hasonló egyebekre gondolj,hanem arra hogy jólesz,és hogy erre vártál!A körülményektől és a hangulattól sokminden függ!Nemtudom mennyire gyengéd hozzád a barátod,de kérd meg hogy most az legyen veled!A mostani barátnőm nagyon félt tőle,mint általában a többség,és hála Istennek,olyannyira jól sikerült,hogy aznap este bevállalt mégegyet:)
Ha esetleg még kérdésed van,szívesen válaszolok(ha tudok)!
Remélem hogy segithetttem,és sok sikert:) Pepe
Nagyon szívesen édeske:)xD:D
Puszka:Pepe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!