Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Volt már olyan aki nem bánta...

Volt már olyan aki nem bánta meg, hogy nem az igaz szerelmével veszítette el a szüzességét, csak egy kaverral?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ugyan fiú vagyok, de nem dugok haverral.( sem fiú, sem lány haverral) Mi az, hogy lefeküdsz a haverral?

Meg áll az ész.

2010. márc. 29. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem feküszök le haverral, de feküdtem már le haverral :D

Hát, szüzesség...nem az igaz szerelemmel veszítettem el, csak túl akartam lenni rajta. De nem bántam meg.

2010. márc. 29. 22:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Sokmindenkit ismerek, aki lefeküdt már a haverjával, volt aki a szüzességét veszítette el akkor, volt akiknél csak úgy alakult egyszer, és volt ahol megmaradt a jó kapcsolat, viszont több esetben ráment a barátság. Köszi a válaszokat amúgy. :) Jöhetnek még!
2010. márc. 29. 22:11
 4/11 anonim válasza:
100%
szerintem a legjobb ha a szerelmével fekszik le az ember.Sokak tévhitben vannak a szexel kapcsolatban.Attól lesz a legjobb hogy érzelmi kapocs köti össze a párt.
2010. márc. 29. 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
én megbánnám.
2010. márc. 29. 22:28
 6/11 Manócska'90 ***** válasza:
67%

Én nem bántam meg. 18 és fél éves voltam akkor. Úgymond szülinapi ajándékba kapta a srác a szüzességemet -szerelmes (volt?) belém. Hát én nem tartottam amúgy sokra. Mármint az első csókomat jobban tartogattam -évekig és nem adtam akárkinek.

Nem tudom, hogy pont a szüzességemet meg mért nem. De így éreztem. Készen álltam rá és akartam - nagyon.

Pont nemrég volt egy éve. Tényleg nem bántam meg. Azóta is uolyan jó a kapcsolatom a sráccal, mint előtte volt.

Ezen kívül nagyon sokat köszönhetek neki. Ő tanított meg beszélni a szexről és egyéb hozzá tartozó dolgokról. (Nagyobb) (ö)Önbizalmat kaptam Tőle. Bátrabban ismerkedtem, közeledtem a pasikhoz (előtte sem volt mondjuk túl nagy problémám ezzel).

Meg persze egy felejthetetlen, gyengéd és tökéletes délutánt.

2010. márc. 29. 23:50
 7/11 Manócska'90 ***** válasza:
67%

Utolsó vagyok.

Azt hozzá tenném még, hogy nem vagyok egy csél-csap csajszi. Lassan (1 hónap múlva) 1 éve leszek együtt a barátommal és csak vele vagyok - senki mással.

2010. márc. 29. 23:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Jó olvasni, hogy van ilyen. :)
2010. márc. 30. 21:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is olyannal veszítettem el a szüzességemet,akivel ugyan jártam,de nem voltam szerelmes.3évig együtt voltunk,és nem bántam meg,mert nagyon jó barát és pár volt és örülök,h ő vette el.
2010. ápr. 3. 16:31
 10/11 anonim válasza:
Ha lefekszel valakivel érzelmi kötődés alakul ki közöttetek. Tönkreteheti a barátságot, és alaposan összazavarhatjátok vele magatokat.
2010. ápr. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!