Volt már olyan aki nem bánta meg, hogy nem az igaz szerelmével veszítette el a szüzességét, csak egy kaverral?
Ugyan fiú vagyok, de nem dugok haverral.( sem fiú, sem lány haverral) Mi az, hogy lefeküdsz a haverral?
Meg áll az ész.
Én nem feküszök le haverral, de feküdtem már le haverral :D
Hát, szüzesség...nem az igaz szerelemmel veszítettem el, csak túl akartam lenni rajta. De nem bántam meg.
Én nem bántam meg. 18 és fél éves voltam akkor. Úgymond szülinapi ajándékba kapta a srác a szüzességemet -szerelmes (volt?) belém. Hát én nem tartottam amúgy sokra. Mármint az első csókomat jobban tartogattam -évekig és nem adtam akárkinek.
Nem tudom, hogy pont a szüzességemet meg mért nem. De így éreztem. Készen álltam rá és akartam - nagyon.
Pont nemrég volt egy éve. Tényleg nem bántam meg. Azóta is uolyan jó a kapcsolatom a sráccal, mint előtte volt.
Ezen kívül nagyon sokat köszönhetek neki. Ő tanított meg beszélni a szexről és egyéb hozzá tartozó dolgokról. (Nagyobb) (ö)Önbizalmat kaptam Tőle. Bátrabban ismerkedtem, közeledtem a pasikhoz (előtte sem volt mondjuk túl nagy problémám ezzel).
Meg persze egy felejthetetlen, gyengéd és tökéletes délutánt.
Utolsó vagyok.
Azt hozzá tenném még, hogy nem vagyok egy csél-csap csajszi. Lassan (1 hónap múlva) 1 éve leszek együtt a barátommal és csak vele vagyok - senki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!