Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűznek számítunk a...

Még szűznek számítunk a Bnőmmel vagy már nem?

Figyelt kérdés

Legutóbb mikor pettingeltünk és orálisan elégítettük ki egymást a Bnőmmel 1 kis pihi után továbbmentünk a szexig mert úgy érezte ő is meg én is hogy "itt az idő"...szval mikor újból elég nedves lett a Bnőm akkor belenyomtam a farkamat a puncijába és próbáltam mozogni benne de nagyon fájt neki meg szólt hogy "túl nagy vagyok" szval fél max 1 percet ha voltam benne aztán inkább abbahagytuk,a szűzhártyája sem szakadt át és megbeszéltük hogy majd máskor visszatérünk erre...a lényeg hogy ilyen szituban még szűznek számítunk a Bnőmmel vagy már nem?

Csak normális válaszokat ha lehet!

2010. márc. 27. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. márc. 27. 18:45
 2/11 anonim válasza:

Szerintem te máárt nem :D fiú létedre...

A csaj is lehet hogy márt nem szűz..hisz az magától is átlyukadhat...

De sztem ez csa krajtatok áll...ahogyan akarjátok..mer ez mondható még szűznek is meg nem is :)

2010. márc. 27. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Szval innen van az a bizonyos félszűz kérdés.xD
2010. márc. 27. 18:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Félszűz kérdés?:O
2010. márc. 27. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:

nem mindegy?

orvosilak ha van szüzhártya szüz a lány!

de akiben márt járt pénisz, az a közhiedelemben az átlagos megitélés szerint nem szűz!

és mivel a te péniszed járt benne te sem:)

de ha amugy minden jo volt, és jo lesz, akkro tökmindegy, ha védekeztek:)

2010. márc. 27. 18:53
 6/11 anonim válasza:
Én is valahogy így vagyok, és nem tudom, minek számít. Mondjuk annyira nem is érdekel engem. :D
2010. márc. 27. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Fizikailag, ha megvan a szűzhártya akkor szűz, és van akinek sokáig nem szakad át.

"Közhiedelem" szerint már minden hülyeség van, mint pl. "második szüzesség" meg franc tudja még mi, tehát azt hitetsz el akárkivel, amit csak bírsz.

2010. márc. 27. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy honnan tudod, hogy nem szakadt át a barátnőd szűzhártyája?!

Szerintem, mivel benne voltál, ezért már nem vagytok szüzek, tök mindegy hogy ő átszakadt e avagy sem.

2010. márc. 27. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyikötök sem szüz!Mert te beraktad öbenne volt pénisz ugyhogy Grat!
2010. márc. 28. 01:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha pénisz a hüvelybe kerül, teljesen mindegy hogy mennyi ideig illetve hogy centire mennyi van benne, már se a pénisz se a hüvely tulajdonosa nem számít szűznek:D
2010. márc. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!