Szerintem korai volt. Megmondjátok ti is?
normális válasz látom még nem született.
a 13 év nagyon korai, de még a 14-15 is. okkal aggódsz a barátnődért, ilyen korban még barbizni kéne neki. tudja egyáltalán, hogy mi a szex?
Mindegyikőtöknek elég baja van...
Én nem törődtem ezzel soha, nem tudom kinek mi köze ahhoz, hogy a másik szűz vagy sem
mindenkinek ez a saját privát nyomora, közöd nincs hozza.
Amúgy igen korai volt, de ezt leírtuk már 1ooooooox
Sajnos ezek a kérdések nem mentik meg a világot és az sem hogy ha te beszólsz neki. Mondhatok s papolhatok amit akarok, én csak egy "felnőtt leszek a sok közül"...
lehet, h nem is a barátnője volt, hanem ő.
korai, és nem csak a koruk, hanem a 2,5 hónap miatt is.
18 évesen 1 évet vártam. De 14 alatt 2,5 hónap az pont megfelelő volt:D sőt hogy bírták addig?
Elég sz.r irányba mennek...
Ha ők azt gondolják h nem volt korai és megvolt vagy akarják, akkor úgyis mindegy hiába papolunk mi. Az a baj, hogy ezek az emberek sosem fogjak felfogni miért papolunk, azt hiszik rosszmájúságból, pedig nem...az a baj, hogy gyerekekről beszélünk akik nincsenek tisztában azzal, hogy mi a szex...és hogy azt mennyire át kéne érezni...szomorú....
egy előző voltam
A barátnőd pasija egy perverz állat.
aki 14 évesnél fiatalabbal szexel, azt büntetik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!