Szűz vagyok, hogyan szeretkezzek?
Hát 15/F vagyok és 14 éves barátnőm van.. már több mint 2 éve ismerjük 1mást és kb. másfél hónapja vagyunk 1ütt..
Ő már nagyon szeretne velem lefeküdni de én eddig még visszauutasítottam, mivel még csak 14 éves (és ő is szűz)..
De szerintem már elég érett a korához képest, ezért szeretnék már lefeküdni vele, de félek hogy valamit rosszul csinálnék és akkor nem szeretne már ugy mint azelőtt.. ezért szeretnék tanácsokat kérni mielőtt belevágnék a dolgokba..
Oooooooooooooooooooooooh kisfiam,még a tojáshéj a fenekeden van...a barátnődről nem is beszélve!Szerintem üljetek le és inkább matekozzatok...vagy tanuljatok idegennyelvet..vagy mittudjam én..de nehogy már 14 évesen azon járjon az esze a kiscsajnak hogy neked mi van ott a nadrágodban..pffff...Istenem...
Tiszta szánalom ez az egész világ...kiakarokszállni belőőle:'(
Nyald ki jó méllyen a csajt. Ha tetszik neki akkor sok síkosítóval nagyon lassan dugd fel a faszodat a csajba.Hajrá!!!!!! - ezt írja barátunk!
A pontosság kedvéért mélyen és a f... helyett is lehet más szót találni. Másrészt nem hiszem, hogy a fiú pont ilyen oktatásra számít. Ez vonatkozik még egy-két válaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!