Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, hogyan szeretkezzek?

Szűz vagyok, hogyan szeretkezzek?

Figyelt kérdés

Hát 15/F vagyok és 14 éves barátnőm van.. már több mint 2 éve ismerjük 1mást és kb. másfél hónapja vagyunk 1ütt..

Ő már nagyon szeretne velem lefeküdni de én eddig még visszauutasítottam, mivel még csak 14 éves (és ő is szűz)..

De szerintem már elég érett a korához képest, ezért szeretnék már lefeküdni vele, de félek hogy valamit rosszul csinálnék és akkor nem szeretne már ugy mint azelőtt.. ezért szeretnék tanácsokat kérni mielőtt belevágnék a dolgokba..

2010. márc. 23. 18:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Mit csinálnál rosszul??????????????????????????

Ő se tudja mi a jó!!!!!!!!!

Ha rosszul is csinálnál valamit azt ő akkor sem tudná, hiszen nem tudja még mi a jó és mi a rossz!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2010. márc. 23. 18:50
 2/18 nielindi ***** válasza:
92%

öcsém!! de korán kezditek :D leginkább még sehogy :D

dugd be a pucud a nunusába, és huzogasd ki-be.

2010. márc. 23. 18:50
 3/18 anonim válasza:
94%

haggyátok már. ne legyetek ennyire irigyek.

Nah a tárgyra téreve :

Vegyél sok sok ovszert.nem tudom petting volt e? xD de ha nem akk elöbb tanuljátok meg ezt aztán nyomjátok. Nah érd el h nedvesedjen be és sok sikosito és lessan kezd és egyre gyorsabban.

hajrá

2010. márc. 23. 18:53
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy már érettnek érzitek magatokat, de nagyon nem vagytok még azok... Szerintem ismerkedjetek még, nem kell rögtön szexelni. Pettingről nem hallottatok még? Habár 14 évesen még azt is korainak találom, de lehet én vagyok ilyen maradi. Nem tudom manapság miért divat 14 évesen elveszíteni a szüzességet, és ráadásul a lány akarja jobban...

19L

2010. márc. 23. 18:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Használj gumit, és ha úgy érzed, hogy készen állsz akkor mehet. Csak nehogy később megbánd!!
2010. márc. 23. 18:54
 6/18 anonim ***** válasza:
nem véletlenül Dunakeszin laksz? :D
2010. márc. 23. 19:00
 7/18 anonim válasza:
Nyald ki jó méllyen a csajt. Ha tetszik neki akkor sok síkosítóval nagyon lassan dugd fel a faszodat a csajba.Hajrá!!!!!!
2010. márc. 23. 19:10
 8/18 anonim ***** válasza:
88%

"e félek hogy valamit rosszul csinálnék és akkor nem szeretne már ugy mint azelőtt.. "

ha ezen múlik a kapcsolatotok, hogy mindketten szűz létetekre ne mvagyok profik a szexben, megette a fene az egészet.

2010. márc. 23. 19:25
 9/18 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem meg pont hogy dicséret illeti a fiút, eddig ellenállni nem kis dolog, ha egy lány kelleti magát!

Továbbra se feküdj le vele! Inkább várjatok még 1 évet, akkor már belefér a petting.

2010. márc. 23. 19:58
 10/18 anonim ***** válasza:

én 2 hónapja vagyok együtt a barátommal (ő 16,én 14)

amíg nem jöttünk össze,nem értettem h miért mondja mindenki h legalább 4 hónapot várjunk,na most már értem xP

de legalább 6.hónapig szeretnék várni vele.

a párom már nem szűz.

tiszteletben tartja a döntésem.

2010. márc. 23. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!