Hogyan vezessem rá a barátomat hogy én már készenállok rá?
Én úgy gondolom, hogy a legjobb módja, ha már említetted, hogy pettingelés is volt...egyszerűen csak annyi, hogyha újra csináljátok,tovább kell vinned a dolgot, rávezetni a dolgokra, aztán már úgyis annyira fel lesztek turbózva, hogy le se fogtok tudni állni, amig meg nem történt a dolog. Vagy, ha másképp nem megy akkor mond el neki, hogy kész vagy rá, ne félj erről beszélni, nincs ebben semmi rossz, hidd el.
Az meg hogy 18 évesek vagytok...és???
Örüljetek neki hogy még nem történt meg...sztem sokkal cikibb ha valaki 14-15 évesen már túl van rajta, mert úgye ilyen is van.Azt sem tudják mi fán terem csak csinálják mert azt hiszik ettől felnőttek lesznek, na ez nem így működik, ti vagytok már olyan korban hogy fel tudjátok fogni miről is szól a dolog, én egyébként 17 voltam amikor először történt és két hónap után.
Nem az a lényeg mások mit mondanak rátok, ti élitek meg a kapcsolatotokat nem azok aki nincsenek benne és negaítv véleményeket formálnak. Jah és sok sikert. :)
Odamész hozzá és megmondod. Nálunk srácoknál tök fölösleges a mindenféle utalgatás, rávezetés, megmondod és megértjük, sőt, ennek még pöttyett örülünk is :P
Mi egyszerűbb léenne annál, h odamész és megmondod? Írj egy sms-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!