Mit tudtok tanácsolni? A többi lent
Figyelt kérdés
A pasimmal több mint 4 hónapja együtt vagyunk. Ö 16/F én 14/L. tervezzük a szexet és nagyon szeretjük egymást, de a menstruációm még nem állt be és ez nem lenne gond a sexben?
Ja és ő már nem szűz.
2010. márc. 17. 16:34
1/7 anonim válasza:
össze fogod fröcskölni a plafont is, ő meg belédhány az undortól. óvszerrel nem lesz gond belőle
2/7 A kérdező kommentje:
:D:D Hülye állat!!:D
2010. márc. 17. 16:37
3/7 anonim válasza:
Nem gond, de ha még a mensesed sem állt be, a tested nem biztos, hogy készen áll rá. Lehet hogy a szex még egy kicsit meg fogja zavarni, de lehet hogy pont ettől fog helyrejönni:)
4/7 anonim válasza:
14 évesen ? Csodálkoztok,ha lek.rváznak titeket?
5/7 A kérdező kommentje:
Már bocs, de nem az a típusú lány vagyok.. eddig nagyon kevés barátom volt, nem is vagyok az a pasizós csaj..és a mostanival eléggé hosszú távra tervezzük:)
2010. márc. 17. 19:17
6/7 anonim válasza:
14 évesen nagyon kevés barátod? Gratulálok,tanultok a cigányoktól!
7/7 anonim válasza:
Én a helyedbe várnék még a sexel, álltalában aki ilyen korán veszítette el az mára megbánta,ha nem akkor ri*nc =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!