Fiúk! Ha összejönnétek egy 17 éves lánnyal, majd megtudnátok, hogy szűz, akkor hogyan reagáltok? Mit gondolnak a srácok erről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:59
11/13 anonim válasza:
én lány vagyok, de azért válaszolok. remélem nemgond. szóval. én 17 vagyok, mint te. és én barátom sem tudta rólam. és nagyon paráztam, h mi van ha emiatt nem kellek neki, meg minden. 2 hétig még nem mertem elmondani sem.
aztán meg ugy reagált, h nem tudom elképzelni mennyire örül neki. meg hogy 17 évesen még ez lenne a természetes. és hogy addig vár, amíg úgy érzem, hogy szükséges.
nagyon szeretem. és boldogok vagyunk azóta is.
remélem neked is ilyen szerencséd lesz, és kifogsz egy ilyen kincset érő pasit. soksikert.
12/13 anonim válasza:
Én is lány vagyok (15 éves, szűz), és nem értem, hogy miért lett divat abból, hogy minél előbb elveszítsük a szüzességünket. Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy még az vagy. És ha egy fiú ezen kiakad, hagyd a francba.
13/13 anonim válasza:
hát...én meg 20 vok és én is szűz de én is parázok h ha lesz barátom mit fog hozzá szólni.
De ahogy látom a többség örül ha szűz még a csaj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!