Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ha összejönnétek egy 17...

Fiúk! Ha összejönnétek egy 17 éves lánnyal, majd megtudnátok, hogy szűz, akkor hogyan reagáltok? Mit gondolnak a srácok erről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de azért válaszolok. remélem nemgond. szóval. én 17 vagyok, mint te. és én barátom sem tudta rólam. és nagyon paráztam, h mi van ha emiatt nem kellek neki, meg minden. 2 hétig még nem mertem elmondani sem.

aztán meg ugy reagált, h nem tudom elképzelni mennyire örül neki. meg hogy 17 évesen még ez lenne a természetes. és hogy addig vár, amíg úgy érzem, hogy szükséges.

nagyon szeretem. és boldogok vagyunk azóta is.

remélem neked is ilyen szerencséd lesz, és kifogsz egy ilyen kincset érő pasit. soksikert.

2010. márc. 15. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is lány vagyok (15 éves, szűz), és nem értem, hogy miért lett divat abból, hogy minél előbb elveszítsük a szüzességünket. Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy még az vagy. És ha egy fiú ezen kiakad, hagyd a francba.
2010. márc. 15. 21:10
 13/13 anonim válasza:

hát...én meg 20 vok és én is szűz de én is parázok h ha lesz barátom mit fog hozzá szólni.

De ahogy látom a többség örül ha szűz még a csaj:)

2010. ápr. 8. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!