22-es csapdája?! Izgulok, nem áll fel, parázok, majd teljes összeomlás.
Ja ja ja.Nem vagy egyedül.Én 27vagyok de ha egy új lány van az életemben és jön az első szex....nos nálam ez a sztori mindíg lejátszódik.De nekem mindíg csak az első lkalommal.Utána már a többi megy magától. :-))))))
Ez sokmindennel lehet öszefüggésben.
Pl:Nem vagy kibékülve a péniszed méretével és azon kattogsz h a lánynak elég lesz-e,vagy egyszerűen szeretnél neki nagyon jó élményt szerezni és túlgörcsölöd dolgot,stb. millió dologtól lehet.Gondold át h szerinted ez mitől van a problémát csak saját magadnak tudod megoldani.Sok sikert hozzá.
:-))))))))
Nekem is volt ilyen...
HÁHÁ, csak vicceltem, egy igazi férfinak mindig feláll, ha kell!
előzővel ne törödj!Gyökér..Ez elő fordul mindenkivel!Próbáljatok dumálni előtte, hogy minden kétséged el szálljon.Hátha az segit:)Nekem is volt ilyen de akkor sikerült életre keltenem a nagyfőnököt:)Csak gondolj arra, hogy egy szép csinos kis csaj van előtted és nehogy-már most beégj előtte:)Ja és nekem még a gumitol is le szokott lankadni.
És az előjátékot meg huzzátok a végsőkig..:)
Remélem segítettem!
Nekem is volt hasonló és nekem a köv. módszer segített. Beszéljétek meg a lánnyal, hogy egy ideig semmi szex. Így megszűnik az az érzés, hogy teljesítened kell. (plusz amit nem lehet azt mindig jobban akarja az ember:) Kérd meg, hogy izgasson fel a legváratlanabb szituációkban, de soha ne menjetek a végéig! Ha véletlenül nem megy éppen, vagy munka közben begörcsölsz és lelankad akkor álljatok meg, nem kell erőlködni. Egy-két hét és úgy veted rá magadat mint vietnámi csüngőhasú a moslékos vájúra!:D:D Ha meg megtört a jég akkor menni fog minden mint a karikacsapás.:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!