Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha válaszolna valaki mert már az összeomlás
szélén vagyok?
Figyelt kérdés
Na most mindent elmondok (körvonalakban). Tehát, van egy fiú aki a legjobb barátom, és én szerelmes vagyok belé (ez nem fellángolás). Minden nap beszélünk, vagy élőben, vagy telefonon. Minden héten egyszer-kétszer felmegyek hozzá. Elvagyunk, nevetünk, meg minden. De azt mondja neki van barátnője, de én ezt nem nagyon hiszem el, mert állítólag csak az edzéseken találkoznak, de egy kapcsolatban ilyen, hogy lehet? Nem találkozik vele csak hetente háromszor 1 órát és aközben is sportolnak? Na mindegy, minden óra előtt suliban (mivel osztálytársak vagyunk) szünetekben odajön leül mellém. Akkor is beszélgetünk, stb. A többiek sokszor azt hiszik járunk. Együtt kajálunk minden nap (de azért még egy barátunk van általában ott velünk). Sokszor szemezünk, szinte pofátlanul belebámul a szemembe. Van hogy piszkálja az arcomat (tuskók kedvéért mondom, hogy a kezével). Szokta mondani, hogy én vagyok a legjobb lánybarátja. Nos akkor az lenne a kérdése(i)m hogy: Miért viselkedik így? Ha tetszem neki akkor miért nem árulja el? Csak barát lennék számára? Nagyon szeretem, megmondjam neki? Ha igen akkor hogyan?
Szerintem ne mondd meg neki, inkább csak tegyél utaló jeleket, mert ha elmondod és mégsem szeret akkor nem lesz olyan jó utána a barátságotok sem. Legyél titokzatos, gyakrabban hozd szóba a szerelem témát ...stb. hátha lép erre valamit, lehet csak bátortalan. 14 évesen a fiúk még nagyon nyuszik tudnak lenni :D
2010. nov. 27. 21:25
2/13 anonim válasza:
1 lánynak lekell tudni szűrni mit érez egy fiú
ha kedves veled meg állandoan segít meg dicsér tuti bejössz neki
_::)
2010. nov. 27. 21:26
3/13 anonim válasza:
sztem vagy tetesd magad beteg nek meg levegonek venni es ha akar valamit utanad fut meg levegonek venni es ha akar valamit utanad fut
2010. nov. 27. 21:33
4/13 A kérdező kommentje:
amúgy 15 évesek vagyunk. és szokta dicsérni a cuccaimat, meg engem is. de van olyan is mikor nem kedves hanem tahó, meg amikor olyan gyengéd és aranyos. meghalok!!
2010. nov. 27. 21:34
5/13 A kérdező kommentje:
3. ez aztán a fogalmazás...csak érteném is, hogy mit írtál oda...
2010. nov. 27. 21:35
6/13 anonim válasza:
Szia:) Én felfogtam valamennyire, mire gondol a kedves utolsó kommentelő. Szerintem azt akarta mondani, hogy ha pl közeledik a srác, akkor legyél vele hideg, és olyan, mint egy zárt napló, titokzatos. Kezeld úgy, mint "csupán" egy havert, bármilyen nehéz is. Ha többet akar, utánad fog menni, és (ha nagyon gyengén is, de) jeleket fog adni. Ha meg van is most barátnője, az sem lesz örök életű, főleg ha nem sokat vannak együtt. Okulj az én példámból, 3 éve várok egy lányra, de türelmes vagyok, és sikerülni látszik. Elején szóba se állt velem,utóbbi időben már csók is volt.
Gondolod, e-mailemre küldd el az msn-ed, kbence13 (kukac) gmail (pont) com
2010. nov. 27. 21:54
7/13 anonim válasza:
"A tizennégy éves fiuk nagyon nyuszik tudnak lenni"
Kikérem magamnak!!! Harminc elmúltam, és nyuszi vagyok!!!
2010. nov. 27. 22:28
8/13 A kérdező kommentje:
éljenek a nyuszik FOR EVER!! én is az vagyok, tartsunk össze. ;)
2010. nov. 27. 22:30
9/13 anonim válasza:
Ezaz! Sok nyúl disznót győz.
2010. nov. 27. 22:42
10/13 anonim válasza:
Szerintem a következő nap menj oda hozzá és smárold le, aztán ha nem jön be, max. bocsánatot kérsz a hirtelen felindulásért. Nem veszíthetsz semmit! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!