Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném ha válaszolna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha válaszolna valaki mert már az összeomlás szélén vagyok?

Figyelt kérdés
Na most mindent elmondok (körvonalakban). Tehát, van egy fiú aki a legjobb barátom, és én szerelmes vagyok belé (ez nem fellángolás). Minden nap beszélünk, vagy élőben, vagy telefonon. Minden héten egyszer-kétszer felmegyek hozzá. Elvagyunk, nevetünk, meg minden. De azt mondja neki van barátnője, de én ezt nem nagyon hiszem el, mert állítólag csak az edzéseken találkoznak, de egy kapcsolatban ilyen, hogy lehet? Nem találkozik vele csak hetente háromszor 1 órát és aközben is sportolnak? Na mindegy, minden óra előtt suliban (mivel osztálytársak vagyunk) szünetekben odajön leül mellém. Akkor is beszélgetünk, stb. A többiek sokszor azt hiszik járunk. Együtt kajálunk minden nap (de azért még egy barátunk van általában ott velünk). Sokszor szemezünk, szinte pofátlanul belebámul a szemembe. Van hogy piszkálja az arcomat (tuskók kedvéért mondom, hogy a kezével). Szokta mondani, hogy én vagyok a legjobb lánybarátja. Nos akkor az lenne a kérdése(i)m hogy: Miért viselkedik így? Ha tetszem neki akkor miért nem árulja el? Csak barát lennék számára? Nagyon szeretem, megmondjam neki? Ha igen akkor hogyan?
2010. nov. 27. 21:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de. így a barátságunkat elveszthetem
2010. nov. 28. 18:55
 12/13 anonim válasza:
játszd el hogy van barátod, tedd féltékennyé ,ha meg mérges lesz vagy furcsán kezd el viselkedni mint pl.: nem szól hozzád, vagy sokat érdeklődik az új pasidról, vagy netalántán ha szóba hozod a szerelmedet akkor dühös lesz, akkor szerintem igenis szeret téged és csak fél. ha már ezt biztosan tudod akkor szerintem nyugodtan kezdeményez te, mert lehet hogy fél a csalódástól.lehet attól fél hogy te nem így érzel iránta. sok sikert kívánok
2010. nov. 29. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem , egyszerűbb lenne ha azt mondanád neki hogy találkozol egy "nagyoncukihelyesjóképű" sráccal, aztán ha elszomorodik, akkor tetszel neki.

Vagy ha csak simán akkor mikor fent vagy nála,megsimogathatnád vagy adsz neki egy puszit,éreztesd vele hogy szereted. tudom-tudom mondani könnyű. :D

sok sikert.

2010. nov. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!