Mennyi ideje jártál már a barátoddal/barátnőddel, mikor először lefeküdtetek egymással?
Kedves Kérdező!
Nem illik ilyet írni.Fogalomzavarban szenvedsz,mivel a második válaszoló pénzről nem is beszélt!
17 évesen 1 hónapig bírt rám várni(szűz voltam)
aztán 19 évesen jött a nagy szerelem, és vele jól megismertük egymást, sok sok petting,stb ... vele 4 hónapig nem volt aktus.
vele 5 éve vagyunk együtt:)
mindenkinek más
hát ez vicces, de én a párommal hamarabb lefeküdtem, minthogy elkezdtünk járni... abban az időben előnyben részesítettem a barátokkal,haverokkal való szexet(de ezt ne úgy képzeljétek, h minden héten mással, kb 2-3 alkalomról van szó havonta,és mindig ugyanazzal), mert nem találtam normális kapcsolatot... ő az egyik legjobb barátom volt, aztán lefeküdtünk egy párszor, én meg közben beleszerettem....rá egy hónapra megbeszéltük, h belekezdünk egy komoly kapcsolatba...már 3 éve együtt vagyunk, nyáron eljegyzés :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!