Gáz, ha a szüleim szobájában veszítem el a szüzességem? XD
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 18:55
11/49 A kérdező kommentje:
lehet : DD
2010. márc. 13. 19:06
12/49 anonim válasza:
hallod.lehet te is ott fogantál....x.D
korkérdezős wagyok még mindig...:D:D:D
13/49 anonim válasza:
Miért lenne gáz? pff Pláne ha ott nagyobb az ágy, ilyen egyszemélyes ágyon am. se lehet csinálni ennyi.
14/49 A kérdező kommentje:
ánem, akkor még nem itt laktunk xDDD de kitudja hallod XDDD
2010. márc. 13. 19:07
15/49 A kérdező kommentje:
utolsonak csokii
köszi : D
2010. márc. 13. 19:07
16/49 anonim válasza:
egyszemélyes ágyon nem lehet csinálni?XD lolXDDDD akkor sztem mindenki hazudok akik azt mondják másra h kocsiban vagy árokban illetve wc-ben kúrták meg őket XD egyszemélyes ágyban nem lehet ez mekkoraaaa XDDDDD
17/49 A kérdező kommentje:
eredj aludni xd
2010. márc. 13. 19:10
18/49 anonim válasza:
héééllo engem ne zavarjál sehova:D
19/49 anonim válasza:
Nem is gáz annyira, de inkább a saját szobádban veszítsd el. Elég lesz az az egy személyes ágy, mert úgyis valószínűleg a pasid lesz felül és szinte csak egy helyet fogtok elfoglalni:) De ha te lennél felül akkor is elfértek egyszemélyes ágyon. Vagy ha annyira ragaszkodtok a francia ágyhoz és van rá mód, menjetek el valahová. A szűzlányok vérezhetnek is, most akkor magyarázkodj hogy elvitted kimosni az ágyneműjüket (miért? mert nem láttad tisztának, lehet épp előző nap mosták ki), tehát könnyen lebukhatsz, ha esetleg a szüleidnek nem szeretnéd elmesélni.
20/49 A kérdező kommentje:
akkor ne menj, gyere ide XD
2010. márc. 13. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!