Szerintetek az jól sül el, ha 20 évesen egy prostival vesztem el szüzességem?
Figyelt kérdés
Májusban lesz a ballagásom és az egyik rokonom be akar fizetni egy menetre. Amitől csak rosszabb a helyzet, hogy alapból egy félénk, szégyenlős és zárkózott srác vagyok. Annyira, hogy van egy nekem tetsző lány a suliban és nem merek vele beszélgetni sem. Folyton izgulok, ha rá gondolok az iskolában vagy ha meglátom őt.2010. márc. 6. 09:11
11/16 anonim válasza:
Sztem mindenki csináljon azt amit akar/ami jól esik neki.
-kérdező: döntsd el, h akarsz-e egy prostival..., vagy inkább vársz
-'...szűz csaj létemre mostmár úgy vagyok, hogyha eddig "megbecsültem" magam..."--Ez mi az istenér lenne már gáz, nem kell mindenkinek füvel fával letrengenie
12/16 anonim válasza:
Szerintem várd meg az igazit, oszt ha 35 évesen is így fog állni a dolog, akkor szedj fel egy prostit, oszt keféld halálra.
13/16 anonim válasza:
Semmiképpen sem!!Mondd meg a rokonodnak hogy ne fizessen be téged semmire sem.Max egy menetre a hullámvasúton...Olyannal veszítsd el akit szeretsz és ne egy prostival:S
14/16 anonim válasza:
Menj bele a prosti dologba de szex után vágd jól pofán, hogy azért tudja hol a helye!
15/16 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:12
Én is lány vagyok...
16/16 anonim válasza:
Szerintem fölösleges várni az "igazira". Úgysem az elsővel fogod leélni az életed. A lényeg, hogy ne csináljon olyat, amit te nem akarsz. Amíg az igazira vársz, közben nagy kalandokat szalaszthatsz el, amiben olyan dolgokat tanulhatnál, ami az igazi számára többet jelentene, minthogy te vagy az első neki.
Nyugodtan menj el prostihoz, és ne félj tőlle, tudni fogja, hogy mit tegyen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!