Miért lett nagyobb a puncim?
Figyelt kérdés
Nemrég veszítettem el, azóta vagy 6x akkora meg sokkal vaskosabb mint régen volt.Vmi bajom van?:S
20/L
2010. márc. 1. 22:41
11/36 anonim válasza:
erre már nemfog értelmes válasz jönni, mert lesüllyedtél a többi válaszadó szintjére ésmár mások is csak olyan primitívnek néznek, mint azokat az értelmes válaszokat adó kommentelőket.
12/36 anonim válasza:
talán meghiztál az utóbbi időben és az is nőtt csak csőlátásod van és csak azt látod
13/36 anonim válasza:
Lehet hogy (HULK)-al szeretkeztel.
15/36 anonim válasza:
Nekem az első orális szexnél volt olyan, hogy megduzzadtak a szeméremajkaim, de nemsokára el is múlt:)
16/36 anonim válasza:
engem mikor elöször megszerelmeskedtek ( 15 éve ) kitágult ugy a nyílásom ,hogy 1 hétig bekakiltam mindennap orvosok szerint elszagadt az az izom ami bent tartja a kakit :(
mára már megszoktam hogy nem használok WC-t megtanultam ezzel élni ! szoval ne paráz
Jani voltam , karcagról
17/36 anonim válasza:
Ha most kezdtél el fogamzásgátlót használni, akkor szerintem attól is lehet a benne lévő hormonoktól. Megnőhet. Úgy mint a mell. Szerintem. :) Csak tipp...
Amúgy nem hiszem, hogy izgulnod kéne.
18/36 anonim válasza:
lehet ajakfeltöltő injekcióstűvel b*sztál?:S
19/36 anonim válasza:
A szüzességed veszítetted el, vagy a puncidat?
20/36 anonim válasza:
03.02 16:32-Orális sexnél megduzzadtak a szeméremajkaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!