Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 év feletti szűz lányok, mi...

25 év feletti szűz lányok, mi okból maradtatok szüzek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 19:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagyok, bár lassan 25...

Ha választhatnék az előttem válaszoló válaszai közül, akkor az a c) válasz lenne: nem volt még udvarlója, szerelmese, barátja, akivel idáig eljutottak volna.

Nem találtam meg az igazit eddig :)

2010. márc. 1. 21:20
 22/32 anonim válasza:
34%
Én 25 éves lány vagyok és SAJNOS még szűz vagyok az orrlyukamra. Nem találtam még azt az ideális pasit, akinek olyan kicsi farka lenne, hogy beleférjen az orrlyukamba. Máshol már nem vagyok szűz.
2010. márc. 1. 21:52
 23/32 anonim ***** válasza:
88%

Én is közelebb vagyok már a 25-höz, mint a 20-hoz, és több okból is így vagyok:

- én ajándéknak tekintem, amit egyetlen embernek szeretnék odaadni, annak, akivel az életemet is leélném.

- eddigi életemben nem találtam erre (ld fentebb) alkalmas embert, viszont tartós párkapcsolatban élek már több mint 1 éve, és nem tudom, merre felé haladunk.

- úgy gondolom, a szexnek a házasságban van a helye, teljesen függetlenül attól, h az ember vallási okokból gondolja -e így, vagy sem.

Egyébként ha tudnátok, mennyi alkalmam lett volna rá... és most is tudnék mondani olyan srácot, aki bármikor lefeküdne velem. (és nem azért, mert ő is ilyen számkivetett)

2010. márc. 1. 21:56
 24/32 anonim ***** válasza:
60%

Kedves utolsó, tényleg nem bántásból írom, meg kioktatni sem szeretnélek, mert szerinem mindenki maga dönti el és aztán viseli a következményeket:

- ha nem jó a szex, tönkremegy a kapcsolat (lehet szépíteni meg tagadni, de a vége mindig ez - nincs rosszabb, mint egy vagy két kielégítetlen ember, mindenre rányomja a bélyegét). Nem árt, ha ez még az esküvő előtt kiderül.

- ha egy tartós párkapcsolatban 1 évig nincs szex, azon el kell gondolkozni, pl:

kívánjátok-e egymást (ha nem, az nagyon nagy baj)

ha az egyik fél elutasítja a szexet, annak mi az oka - el a kapcsolat nem csak álca, hogy ne derüljön ki, hogy a saját neméhez vonzódik esetleg

ha gátlások és félelmek miatt nem történik meg, hogyan küzditek ezt le a házasságban, mert változni semmi nem fog.

Ettől függetlenül lehet, hogy minden rendben van, de tényleg meg kéne ezeket fontolni, ne dugjátok homokba a fejeteket.

2010. márc. 2. 09:25
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

utolsó előtti vagyok: a szex nem csak a dugásból áll. ezt pont egy szűz lánynak kell magyaráznia?

az, h nem feküdtem még le senkivel, nem jelenti sem azt, h prűd vagyok, sem azt, h frigid.

2010. márc. 2. 09:32
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
Semmi ilyesmit nem mondtam, és nem is kell semmit magyaráznod. Egyébként igazad van, a szex nem dugásból áll. De attól még lehet rossz, ha nem elégülsz ki.
2010. márc. 2. 16:43
 27/32 anonim válasza:
29%
Talán mert a kutyának sem kellenek? Ja meg lehet ok az inteligenci hányados, a rámenősség, meg a baszakodás. Vagy csak szar a kpcsolatteremtőkélye, higgyétek el mindenkinek meg van a párja álltalában.
2010. márc. 5. 14:10
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Bár még csak 22 vagyok, emiatt orvos is kielemzett. Nárcisztikus személyiségzavarom van, és én nem tekintek úgy a szüzességemre, mint ajándékra, de attól félek a legjobban, hogy a pasi, akivel lefekszem, annak venné. Akkorát sérülne az önérzetem, hogy kész. Nem tudok szerelemből szexelni.
2010. márc. 5. 15:28
 29/32 anonim ***** válasza:
Este otthon maradnak, nem indulnak el sehova, így nem is lyukadnak ki sehol.
2010. márc. 5. 17:57
 30/32 anonim válasza:
erre egyszerű a válasz. nem feküdtek le senkivel. itt az ész XD
2010. márc. 6. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!