25 év feletti szűz lányok, mi okból maradtatok szüzek?
24 éves vagyok, bár lassan 25...
Ha választhatnék az előttem válaszoló válaszai közül, akkor az a c) válasz lenne: nem volt még udvarlója, szerelmese, barátja, akivel idáig eljutottak volna.
Nem találtam meg az igazit eddig :)
Én is közelebb vagyok már a 25-höz, mint a 20-hoz, és több okból is így vagyok:
- én ajándéknak tekintem, amit egyetlen embernek szeretnék odaadni, annak, akivel az életemet is leélném.
- eddigi életemben nem találtam erre (ld fentebb) alkalmas embert, viszont tartós párkapcsolatban élek már több mint 1 éve, és nem tudom, merre felé haladunk.
- úgy gondolom, a szexnek a házasságban van a helye, teljesen függetlenül attól, h az ember vallási okokból gondolja -e így, vagy sem.
Egyébként ha tudnátok, mennyi alkalmam lett volna rá... és most is tudnék mondani olyan srácot, aki bármikor lefeküdne velem. (és nem azért, mert ő is ilyen számkivetett)
Kedves utolsó, tényleg nem bántásból írom, meg kioktatni sem szeretnélek, mert szerinem mindenki maga dönti el és aztán viseli a következményeket:
- ha nem jó a szex, tönkremegy a kapcsolat (lehet szépíteni meg tagadni, de a vége mindig ez - nincs rosszabb, mint egy vagy két kielégítetlen ember, mindenre rányomja a bélyegét). Nem árt, ha ez még az esküvő előtt kiderül.
- ha egy tartós párkapcsolatban 1 évig nincs szex, azon el kell gondolkozni, pl:
kívánjátok-e egymást (ha nem, az nagyon nagy baj)
ha az egyik fél elutasítja a szexet, annak mi az oka - el a kapcsolat nem csak álca, hogy ne derüljön ki, hogy a saját neméhez vonzódik esetleg
ha gátlások és félelmek miatt nem történik meg, hogyan küzditek ezt le a házasságban, mert változni semmi nem fog.
Ettől függetlenül lehet, hogy minden rendben van, de tényleg meg kéne ezeket fontolni, ne dugjátok homokba a fejeteket.
utolsó előtti vagyok: a szex nem csak a dugásból áll. ezt pont egy szűz lánynak kell magyaráznia?
az, h nem feküdtem még le senkivel, nem jelenti sem azt, h prűd vagyok, sem azt, h frigid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!