Hogyan csináljam, hogy a legszebb élményt okozzam Neki?
Szóval a barátnőm 17 éves és még szűz. 1,5 éve vagyunk együtt és már mondogatja, hogy szívesen elvesztené. Én (19) már nem vagyok szűz, 17 voltam, mikor elvesztettem, de nem a jó emberrel...
Szóval, nem tudtam, magam elengedni, nagyon kellemetlenül éreztem magam, mert a lány már nem volt szűz...
Így nincs nagy tapasztalatom, de ő úgy gondol rám, mintha profi lennék...
Mit csináljak, hogy ne legyen neki kellemetlen a tapasztalatlanság? Hogy csináljam, hogy ne fájjon neki annyira (nem akarok neki fájdalmat okozni)? És mit csináljak, hogy ne legyen ennyire szégyenlős, mert most nagyon az?
ajánlom a keresőt de ha nem találnád meg itt a link arra amit kihoz, okosodj a kb 200 előtted feltett ilyen kérdésből és válaszaikból:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=122&kere..
vacsorázz meg vele..közben kicsit iszogassatok...
rakj be egy lassú zenét, és óvatosan csináld a dolgokat...
ne rakd be neki egyből tövig....
és persze érdeklődj h mennyire fáj...
figyelj,ha szégyenlős akkor sötétben kezdjétek. sok előjáték kell,kényeztetés,simogatás minden. tényleg figyelj oda rá maximálisan, legyél óvatos és gyengéd, és krédezd meg többször is,hogy nem fáj-e:) és lazítsd el a lányt,hogy ne szorongjon.
de ha szégyenlős akkor petting vagy ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!