Nem fájt mikor elveszitettem a szüzességem és nem is váreztem! Előtte sokat pettingeltrem és sokszor megujjazott, ezért nem fájt?
Akikkel eddig jártál,mindegyik megujjazott?Nem vagy te egy kicsit könnyűvérű?:S
Amúgy nekem sem fájt,meg nem is véreztem,csak kicsit...szal egyénfüggő...de ezt tényleg nem kéne reklámozni.Nem fájt,nem véreztél,és ennyi.
Vékeményem szerint igen attól hogy sokat pettingeltetek, mert igy kellő képpen vagyis eléggé kivolt tágulva már a hüvejed, de nem teljes mértékben csak ettől függ.
Függ attól hogy mennyire vagy ellazulva és hogy mennyire gyengéd hozzád a barátod. A jelenlegi barátnömnek csak picit fájt legalábbis ezt mondta nekem annyira picit h szinte nemis érezte és neki sem volt vérzése és én teljes mértékben hiszek benne mert az volt a célom h gyengéd legyek ^_^
Akikkel eddig jártál,mindegyik megujjazott?Nem vagy te egy kicsit könnyűvérű?:S
Amúgy nekem sem fájt,meg nem is véreztem,csak kicsit...szal egyénfüggő...de ezt tényleg nem kéne reklámozni.Nem fájt,nem véreztél,és ennyi.
---------
Most mit kell lekurvázni? azért mert neki van egy izgalmas párkapcsolata és esetleg mer élni, nem pedig egy frigidkurva. Ez nem bűn, ujjaztazd csak magad. Jó az :P
És nem reklámozott hanem feltett egy kérdést - megjegyzem erre való ez a honlap.
Édes utolsó kommentelő,megjegyzem én sem vagyok frigid kurva,rendszeres szexuális életet élő nő vagyok.De gondolom te is olyan,vagy hasonló kedves emberke vagy,mint a kérdés feltevője.Megjegyzem,a "Ez nem bűn,ujjaztazd csak magad.Jó az :P " mondat mindent elárult rólad.Mellesleg a kislány aki feltette a kérdést,nem lehet több 15-nél,és nem úgy írt erről a dologról,mintha neki annyit számítanának a kapcsolatai.
Nyugodtan ujjaztassa meg magát szerintem is amúgy minden harmadik fiúval,mert akkor legalább bebizonyosodik,hogy "egy izgalmas párkapcsolata és esetleg mer élni, nem pedig egy frigidkurva."
Gratulálok nektek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!