Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha szűz egy lány és első...

Ha szűz egy lány és első aktusnál ígyis-úgyis fájni fog neki vagy megfelelő előjátékkal kikerülhető ez a kellemetlenség?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez abszolút változó a szűzhártya vastagsága közt is vannak különbségek.Valakinek fáj valaki meg sem érzi.Az előjáték fontos sokat segíthet de ne csak ezért legyen előjáték hogy ne fájjon, ez is a szexhez tartozik és élvezetesebbé teszi ne csak a puszta aktusra menj rá ezt nem birják a csajok.
2010. febr. 25. 13:04
 2/8 Beviz Elek ***** válasza:
Mindenféleképpen kevésbé fáj. Nem hiszem, hogy egyáltalán nem fog fájni, de mindenféleképpen jobb lesz. A sok ujjazás sokat sgít a dolgon. :)
2010. febr. 25. 13:06
 3/8 anonim válasza:
Nekem pl. egyáltalán nem fájt.. Igen. Sok előjáték és teljes, feltétel nélküli bizalom kell hozzá...
2010. febr. 25. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Az előjáték a szexhez tartozik ezzel egyet értek és nem csak amiatt lesz hogy ne fájjon neki...
2010. febr. 25. 13:28
 5/8 anonim válasza:
Csókolgasd,puszilgasd nyugtasd meg hogy nem lesz gond és mondd neki hogy szóljon ha fáj. Egyébként szerintem előtte nyald ki meg ujjazd meg és úgy könnyebb lesz a behatolás ha már teljesen nedves.
2010. febr. 25. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit sem fájt. De tényleg. Icipici fájdalmat sem éreztem. Inkább nagyon élveztem. Azon van a lényeg, hogy ne görcsölj, mert akkor biztos hogy fájni fog. Engedd el magad és gondolj arra, hogy jó lesz. Én pl. egyáltalán nem gondoltam arra, hogy fájni fog és nem is féltem tőle, mert már nagyon akartam.

20/L

2010. febr. 25. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyénfüggő, nálam pl. az első nem is fájt egyáltalán, de a második már igen.
2010. febr. 25. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, mert nekem sem fájt egyáltalán az első.:)

Persze ehhez az kell, hogy ne görcsölj, és ő is nagyon figyeljen oda rád.

2010. márc. 4. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!