Elmondjam szüleimnek hogy már nem vagyok szűz? Ti elmondanátok? 14/L (normális válaszokat, légyszíves)
Én elmondtam anyukámnak. Nem odamentem, és kimondtam, ő krédezte, van-e valami mondanivalóm, miután feltűnően sunnyogva jöttem haza a barátomtól. De vele olyan a kapcsolatom, elvitt nőgyógyászhoz fogamzásgátlóért még mielőtt megrötént, meg ilyenek. Bár én 17 évesen vesztettem el.
Ha nagyon ellene vannak és bajba kerülnél, akkor én nem mondanám el, bár szerintem jó lenne, ha minimum anyukád tudna róla. Apukádnak majd sunyiban elmondja (én apum is tudja, de anyu úgy mondta el neki, hogy én nem tudom, hogy tudja. :D)
Semmi közük hozzá.
Hiába a szüleid, neked is van magánszférád.
Nálam itthon anyum lassan másfél éves kapcsolatomnál is azt hiszi, hogy max a csókig jutottunk...
Ha komolyabban rákérdezne, lehet elmondanám, de amíg csak random jön fel a téma, hazafele az utcán, csak helyeslem, hogy még nem történt semmi.
Az én anyum valamiért nagyon ellenzi... Sőt, kb mindent "majd 18 éves korod után" lehet. Mert akkor már nem ő felel értem.
Na mindegy, ez egy másik sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!