Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, ha az első...

Normális az, ha az első szeretkezés után 3 napja vérzik a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Az első aktusom 3 napja volt a barátommal.vigyáztunk óveszert használtunk.rettenetesen fájt és azóta vérzek.v lehetséges hogy ez menstruáció?segítsetek!menjek el orvoshoz?az anyukám nem tudja és nem is szeretném ha megtudná :S
2007. nov. 2. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Várj, lehet, hogy a ciklusod az. Ha nem múlik el egy héten belül, érdemes lenne megnézetni magadat.
2007. nov. 2. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Szia!Nyugodj meg!Én 5 hónapja veszítettem el,és nekem 5 napig vérzett simán,majd meg jött a menstruációm.17 nappal korábban mint kellett volna.Csak felborult a hormonháztartásom és ennyi.Lehet h neked is ez van!Nekem is fájt,nem bírtam leülni.Sétálj,fuss akár nekem az segített!Ha bármi kérdésed van vegyél fel msnre vagy írj e-mail és válaszolok! (msn+email:florybaby@vipmail.hu)Puszy és nyugi!
2007. nov. 2. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, ha egy hétig meglesznek ezek a panaszaid, akkor menj el orvoshoz. a szűzhárty nem hiszem, mivel az gyorsan gyógyul. a Hormonháztartással lehet bajod (ahogy irták). na ijedj meg. addig ne fürödj, csak zuhanyozz, nehogy valami fertőzést is kapj. ha csak pecsételő, akkor ne félj, de ha nem olyan, akkor orvoshoz menj, arrol nem kell anyukádnak tudnia.
2007. nov. 3. 07:18
 4/4 anonim válasza:
Az első szexuális együttlét felboríthatja a hormonháztartás, ezzel előrehozhatja a menstruációdat! Szerintem ez a kulcsa a problémádnak! :) A fájdalmon (a méh táján) nem feltétlenül kell csodálkozni, de ha szokatlan folyásokat észlelnél (barna, szúrós szagú), akkor fertőzést is kaphattál, ez esetben érdemes nőgyógyászhoz fordulni. Ezzel nem akartam az ördögöt a falra festeni. :) Valószínűleg menstruálsz.
2007. nov. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!