Melyik a legideálisabb póz szüzesség elvesztésekor? (mindketten azok vagyunk)
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 17:31
12/17 anonim válasza:
Az én barátom is mondta, hogy legyen lovagló, mert én irányítok, de hát az már ott kudarcba fulladt, hogy fölé guggoltam, és nem tudtam, hogyan tovább. Vagy inkább nem mertem tovább csinálni, így maradtunk az én ötletemnél a misszionáriusnál. Ha a fiú figyel a lányra, és ismerik egymást, akkor a szeme rándulásából látnia kell, hogyha fájdalmat okoz a lánynak, és akkor tud lassítani, visszavonulni, meg hát a lány is tud szólni. És nagyon bensőséges, romantikus ez a póz. Nekünk ez vált be. Alig éreztem így valami fájdalmat.
13/17 anonim válasza:
sztem is misszionarius nalam is az volt es lehet a fiut is lassitani ha faj a csipojetol
14/17 anonim válasza:
Elsőnek misszionárius. A srác figyelje a lány arcát és szépen lassan. Szoknia kell még azt a 15-21 cm hosszú 1.5-3 cm átmérőjű bájdorongot :).
Lovaglónál a csajnak kéne irányítani de amikor meglátja mekkorát akar oda bedugni a srác szerintem elmegy a kedve:D.
plusz a szokatlan érzés.......
De ha a srác szűz a csaj tapasztaltabb jó a lovagló :)
15/17 anonim válasza:
Nekünk annó az jött be, hogy hátolról csináltam. Így a csaj szólt ha lassabban kellett, és kész. Amúgy sztem is inkább lovagló.
Fölé gugoltam és nem tudtam mit kell csinálni->> ezt bogy sikerült? Olyan sok mindent nem lehet. Méhecskét a virághoz irányítani, aztán mehet a maci a málnásba
17/17 anonim válasza:
szerintem misszionárius vagy lovagló
mi többször próbáltuk lovaglóba de nem sikerült :D aztán végül misszionárius :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!