Szeretnék dugni egy utcai prostival de sajnos nincs kocsim, haza meg nem vihetem a csajt, sztem nem is jönne, mindegy, mit tegyek? Hol dughatnék prostival szerintetek?
roszlányok weboldalon van választék!
Bár, szerintem még fiatal vagy, keress egy barátnőt, és majd azzal szépen lassan..:)
Az utcai prostik kapualjban meg bozotban toljak, nem csak kocsiban. Engem egyszer leszolitott egy eleg gusztustalan peldany amikor gyalogoltam, megkerdeztem puszta kivancsisagbol, hogy ha igen, akkor megis hol. Akkor mutatta a bozotot. Brrrr.
Amugy ha neked ez a dolog akkora problema, akkor se utcaihoz menj, hanem valami rendes lakasra legalabb.
egy pisi szagú kapualj
irtó felemelő lesz
Itt teszik tönkre az első élményüket a férfiak. Mindegy ki az, csak dugható legyen. Szörnyű.
Ez bukta, mert marad a bokor. Sok szerencsét.
buvohely.com
erre vannak az ilyen helyek :)
de ha utcaihoz mész + még buvóhelyet is fizetsz (mert azt neked kell), akkor abból a pénuből már bőven elmész egy lakásos lányhoz!
Ráadásul az utcaikat nem lehet csak úgy elvinni akármilyen címekre..... azt nem igazán engedik.....!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!