Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátommal nemrégiben megpróbá...

Barátommal nemrégiben megpróbáltuk a szexet, de nem ment, ez miért? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A barátommal nemrégiben megpróbáltuk a szexet es hat. Csak 2/3ig ment be. (Szűz vagyok) Ott megakadt es iszonyatosan fájt. Mindketten akartuk, nedves is voltam rendesen, es nagyon odafigyelt ram, nagyon óvatos volt. Anyum is megkerdeztem, es máshol is rakerestem már, de nem találtam semmit, pusztán ezért itt keresem a választ. Az most a szuzhartya vagy miért van ez? Kérlek ne nézzetek hülyének, tapasztalatlan vagyok még.

##szűzesseg
2015. máj. 1. 09:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nagy segítség
2015. máj. 1. 13:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Szűz voltál.

Ha a 2/3-a beléd fért nem a szűzhártya miatt akad meg, az a hüvely bejáratánál van nem pedig a hüvelyben 6 cm mélyen. Vagy tudat alatt stresszelsz vagy rövid vagy belül/ barátod nagy. Nem feltétlenül kell az egésznek beférni.

2015. máj. 1. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!