Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon nagyon félek a szextől...

Nagyon nagyon félek a szextől való fájdalomtól . Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
nagyon fáj? és milyen érzés?
2010. febr. 21. 22:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ma 09:46

Ez egy nagyon erkölcscsősz hozzáállás, és hülyeség is!

Lányok ne hallgassatok rá!!!

Pont azért féltek az elsőtől, mert folyton túlmisztifikálják ezt!

ma 09:46

A te felfogásod szerint a nő ezek szerint, csak egy lezárt lyukból áll, amit feltörni a legjobb! Eléggé hülye hozzáállás!

Egy nő sokkal több ennél, és semmivel sem lesz rosszabb ember ha tapasztalaltot gyűjt!

Sőt, még egy házasságnak is sokkal jobb eséllyel ugrik neki! Ugyanis egy kapcsolatban a szex nagyon fontos!!!

Pont, hogy azok nem tisztelik a nőket, akik csak a szüzességre gondolnak, hogy csak az esküvő után meg ilyenek!!! Mintha a nő csak egy szex-áru lenne!

Nem a női tisztaság a szép, hanem a Nő maga! Minden apró perverz és izgalmas részletével, és érdekes belsőjével.

Te ma 09:46 semmit sem tudsz a nőkről csak osztod itt az észt!

2010. febr. 25. 12:08
 22/25 anonim ***** válasza:
kisfiam te naon lüke vagyh
2010. febr. 25. 12:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nem féltem, bár szerintem azért, mert már túl léptem azon a koron. 21 éves vagyok és vagy két hónapja veszítettem el a szüzességemet. Éltem át jó pár testi fájdalmat, így ettől nem paráltam. Fájt egy kicsit, de túléltem és msot már élvezem. Tudod, csak az első lépések nehezek.
2010. febr. 25. 21:32
 24/25 anonim ***** válasza:
ma 12:32 Inkább ne is írj, ha csak ennyi telik tőled!
2010. febr. 25. 23:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen veszítettem el, volt ujjazás előtte és orális szex is, így egyáltalán nem fájt. Úgy éreztem, hogy a medencém széttágul és "megtelik élettel". Hülye hasonlat, de hihetetlenül jó volt!

Ha olyannal csinálod, akit nagyon szeretsz és kellőképp felizgultál egyáltalán nem fog fájni.

2010. márc. 3. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!