Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon nagyon félek a szextől...

Nagyon nagyon félek a szextől való fájdalomtól . Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
nagyon fáj? és milyen érzés?
2010. febr. 21. 22:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Én is szűz vagyok, nemrég még én is féltem az első alkalomtól, de most már nagyon várom, mert tudom, hogy megbízhatok a barátomban, és nagyon fog figyelni rám és vigyázni... :) De azért még várok vele egy kicsit, hogy biztos ne bánjam meg.

Az a lényeg, hogy mikor megtörténik, rendesen legyél felizgulva, akkor kevésbé fog fájni, szóval kényeztessen alul is a barátod, érted... :D

És te is gondolod meg, hogy kinek adod oda, mert nem lesz több első alkalom. ;) Sok sikert!

17/L

2010. febr. 22. 06:19
 12/25 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy voltam mint a 22:33-as.. elkezdtünk pettingelni, aztán nem álltunk meg... először fájt, de utána nagyon jó volt :D és nem is véreztem meg semmi.
2010. febr. 22. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Van barátod?Ha igen mióta vagytok együtt?
2010. febr. 22. 14:36
 14/25 anonim ***** válasza:

Ne tervezgessétek el előre,hogy akkor majd karácsonykor..meg szülinap,vagy szilveszter.

Én is ebbe a hibába estem,és visszakoztam a dologtól,amikor eljött a "nagy nap".

Aztán rá pár héttel meg már nem bírtam magammal és megtörtént.

De nekem fájt...szúró,feszítő érzés..mintha sok tűvel szúrnának :-)

De előtte ha van ujjazás,az sokat segíthet (nekem ez bejött).

Mostmeg már húúú,de élvezem :-DDD

18/L

2010. febr. 22. 16:30
 15/25 A kérdező kommentje:

2 éve vagyunk együtt(:

köszi a tanácsokat!!(:

2010. febr. 22. 19:47
 16/25 Szesze ***** válasza:
irigykedve latom h van olyan pasi aki 2 evet var, nekem 2 honapja van pasim es nagyon sieteti...ugy lehet h szakitok is vele...:-??
2010. febr. 23. 16:02
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg túl van parázva ez a téma. Ahogy az előttem szólok is mondták, ha kellőképp odafigyel rád a pasid, és kényeztet "előtte", rendesen be vagy nedvesedve, akkor bőven kibírható az a kis fájdalom.

Nekem is fájt kicsit először, de mindennél jobban vágytam rá, hogy végre megtörténjen az imádott pasival, így nem állítottam meg, és inkább átadtam magam az érzésnek. Kellemetlen egy kicsit, de aztán viszont nagyon jó. :)

Szerintem is fejben dől el ez a dolog. Ha tényleg akarod, akkor biztos nem az a kis szúrás fog meghátráltatni. ;)

2010. febr. 24. 18:47
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha ügyesen csinálják akkor nem igazán fáj. Olyan ez mint a fül kilövetése. Miután éveken át fülbevalót hordasz, semmi kellemetlen érzésed nem marad.

Ha egy tapasztalatlan és izgága farokkal rohamozó tizenéves pasival feküdtök le akkor lehet h fájni fog. Keressetek egy tapasztalt férfit aki maximálisan figyel rátok, és minden rendben lesz!

2010. febr. 24. 20:18
 19/25 anonim ***** válasza:
31%

Kedves Lányok,idefigyeljetek!

A szűzességetek a legnagyobb testi kincsetek,amiből csak egyetlen egy van.Sajnos sokan nem tudjátok ezt az óriási dolgot felmérni.Igazán csak boldoggá azt a fiút fogjátok tenni,aki ezt tisztelni tudja és igy ti is boldogak lesztek.A női tisztaságnál szebb dolog nem igen akad e mocskos Földön.Nem egy olyan lánnyal beszéltem már,aki elvesztette a szűzességét és senkije sincs a butasága miatt.Csak házasság után feküdjetek le a szeretett férjetekkel és nem fogjátok megbánni,mert szeretitek ŐT.

Ne hagyjátok magatokat!A nem bánomból lesz a bánom.

2010. febr. 25. 09:46
 20/25 anonim ***** válasza:
nem kell várni azért olyan sokaig, marmint az esküvőig, sztem, de nem is 14-15 évesen kell kezdeni. de a kérdező már 20 éves, felnőtt nő.
2010. febr. 25. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!