15 eves vagyok. Jo otlet mar ilyenkor elvesziteni a szuzessegemet?
én is ilyenkor vesztettem el és két éve együtt vagyunk..:)
De télleg csak akkor ha szereted!
Szia!
Annak idején én is 15 évesen veszítettem el. Testileg készen álltam rá, de lelkileg nem, kb. egy évig nem is élveztem a szexet, így csak havonta egyszer-kétszer feküdtem le a barátommal. Távkapcsolat volt akkortájt, nem volt nehéz kivitelezni. Egyébként 6 hónapnyi együtt járás után lettem az övé.
Azóta 26 éves vagyok és az a srác a férjem!! :) A nyáron született meg a kislányunk, aki most 7 hónapos :)
Az évek leforgása alatt persze előfordult, hogy félrekacsintottunk, de szeretjük egymást, így együtt maradtunk.
Az én véleményem is az, hogy, ha szereted a fiút, várd meg a megfelelő alkalmat és tedd meg. Nem kell, hogy neked is a férjed legyen 10 év múlva, de szerintem fontos (még, ha nekem ez miatt sose kellett, hogy főjön a fejem), hogy később szívesem emlékezz vissza, hogy kivel, hol és mikor tetted meg először.
Ja és persze, ha a fiú nem szeret eléggé, nem hiszem, hogy túlzottam érdekelni fogja, hogy Neked mikor, hogy jó vagy nem jó.. nem fog utána a karjaiba zárni, odabújni vagy hagyni, hogy hozzábújj és még órákig szeretgetni.. És védekezz!! Ilyen korban egy nem kívánt terhesség senki hasznára nem válik!!
Hát ez mind szép és jó amit írtok,de tegyük hozzá a szex az egyik legjobb dolog a világon a megfelelő partnerrel.
Ha testileg úgy érzed készen állsz rá, akkor csak bátran, de ha tényleg nem szereted a lányt/pasit akkor ne használd ki. Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem egy nagyon aranyos lánnyal akivel 2 éve együtt vagyunk.
2 hét együtt járás után bújtunk ágyba, azóta minden tökéletes köztünk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!