Vannak itt 25 év feletti szűz lányok?
"Pl elviselhetetlen a személyisége, hisztérika, vagy anyámasszony katonája, extrém ronda stb."
Tipikus sztereotípiák, egy tipikus bunkótól. Köszönjük.
"akkor miért látok sok extrém ronda szülőt?"
Lehet a gyerekvállalás óta csúnyultak meg? XD Amúgy meg nem minden bányarém szűz, de mindenki aki 25 felett szűz az valamilyen okból az, pl jó eséllyel azért mert egy bányarém :P
Hát nem 25 éves koromig, de olyan 22-23-ig szűz voltam, mert az első barátommal nem tudtam megtenni. Nem álltam rá készen, és a második barátommal is nagyon sokára, de türelmes volt... azóta is vele vagyok együtt. Pedig szép lánynak mondanak, csupán nem álltam készen a dologra...
27/L
Nem vagyok szép, elviselhetetlen a személyiségem, mégsem vagyok szűz...
Akkor most ez hogy van?
3. 5. 6. Nem ez volt a kérdés.
Én a kérdésre válaszok miatt kattintottam ide, a sztereotípiákkal tisztában vagyok, de gyanítottam, még ennek ellenére is ilyen okoskodásokat kell majd itt olvasni.
"Az a baj, hogy 25 év felett (és persze van sok kivétel, nem is bántásból írom) mindkét nemben aki szűz még, annak általában már van valami komolyabb oka."
Én így voltam, és valóban komoly oka volt: vártam az igazira, aki el is jött. Nem éreztem, és azóta sem érzem, hogy ez baj lenne. 30 év fölött veszítettem el azzal, akivel most boldog házasságban élek, és akinek szintén én voltam az első :)
Pont az hogy az elviselhetettlen, egoista, bunkoknak könnyebben összejön.
Lehet hogy felenkek, vagy nem talaltak olyat, vagy nem érnek ra, de lehet hogy aszexualisok vagy a sajat nemukhoz vonzódnak, de lehet hogy szulokomplexusuk van vagy a gyerekekhez vonzódnak neadisten, de lehet hogy a szülőnek egy viselkedés problémája miatt nem jott ossze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!