Milyen érzés szűznek lenni?
Mivel nem tudom milyen érzés nem szűznek lenni, ezért nem tudom elmondani mi a különbség. Nem túl meghatározó érzés.
(szűz lány)
Utolsó 2 adja :D
1. Nem emlékszem, hogy küldtem volna képet...
nem rossz érzés, csak mindig attól félek, h be fog nőni a lyukam, már a kisujjam se nagyon fér be oda
50L
Nos, szerintem ez attól függ, hogy ki miért szűz.
Aki próbálkozik az ismerkedéssel és szexelni akar, el akarja veszíteni, annak nagyon rossz érzés. Mivel nem képes rá ezért egy kudarc és önbizalomhiányt okoz. Ez főleg a kamasz fiúkra jellemző.
Aki mondjuk egy 18 év körüli csaj és már sok pasi próbálkozott nála, hogy pl. bulikban gyorsan lefektesse, de ő nem hagyta az értéknek tartja a szüzességét és növeli az egóját, hogy "őt királnyői bánásmódban kell részesíteni, nem lehet akárkinek használni". Ezektől a csajoktól falra mászok, mintha nem tudják, hogy nekik is lesz orgazmusuk a szextől. Viszont az első pasijuknak is növeli majd az egóját. Amiért más fiúknak nem hagyta, hogy lefektessék, de neki igen.
Én 16 évesen vesztettem el párkapcsolatban, így teljesen átlagos érzés volt mikor még szűz voltam.
L20
Annyi rakat értelmetlen kérdést olvastam ebben a kategóriában, hogy igazából hülyeségből írtam csak ki, és nem is vártam értelmes választ :D
De utolsó viszont nagyon jól megfogalmaztad a dolgokat.
"értéknek tartja a szüzességét és növeli az egóját, hogy "őt királnyői bánásmódban kell részesíteni, nem lehet akárkinek használni". Ezektől a csajoktól falra mászok, mintha nem tudják, hogy nekik is lesz orgazmusuk a szextől. Viszont az első pasijuknak is növeli majd az egóját. Amiért más fiúknak nem hagyta, hogy lefektessék, de neki igen. "
Ez nagyon így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!