Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szakitanatok a sraccal miutan...

Szakitanatok a sraccal miutan megtudjatok ezt?

Figyelt kérdés
Szakitanatok a parotokkal ha elviszen hozzajuk es meglatjatok hog ymilyen szereny korulmenyek kozott laknak, nincs furdoszoba, viz sincs bevezetve, a haz is elegge rossz allapotban van.
2015. ápr. 18. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igénye mindenkinek van a luxusra, de megtanulja majd értékelni amije van ha tehetősebb lesz a szüleinél is kitör a szegénységből.
2015. ápr. 19. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én férjem pont ilyen környezetből jött. Bár fürdőszoba azért volt. Nem néztem le emiatt, összejöttünk. Mindig mondta,hogy ő majd nem így akar élni.

Most évekig könyöröghetek, hogy fesse ki a lakást. Elég igénytelen ahol lakunk, és nem pénzkérdés! Egyszerűen fel sem tűnik neki. Ha meg szólok,akkor jól összeveszünk, hogy én mindig csak kritizálom. Amit lehet, pénzért megcsináltatom, pedig ő is meg tudná, mert már nem akarok folyton veszekedni.

Szóval épp ezért már megbántam, hogy nem fordultam ki onnan, amikor odavitt a szüleihez. Mert ennél sokkal jobb körülményeket nem fog teremteni, és ez nem pénzkérdés!

2015. ápr. 22. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!