Szerintetek 14 évesen egy komoly kapcsolatban mennyi idő után esedékes esetleg a szex? 4 és fél hónapja vagyunk együtt és nsgyon szeretjük egymást!
"..de ha abbol indulok/indultok ki hogy mostanság 12 évesen már a legtöbb lány elveszítette jó esetben egy-két hónap alatt..."
Anyád veszíti el 12 évesen! Látszik hogy még egy kis agyatlan takony vagy! 14 évesen komoly kapcsolat?! Röhög a vakbelem! Azt sem tudod még hogy mi az a szerelem!
Én 15 évesen jöttem össze a barátommal és baromi korainak tartottam az együttlétet, de a 16 szülinapom után pár nappal megtörtént spontán. A barátom nem erőltetett semmit, hagyta hogy én kívánjam meg az egészet, ő csak várt, addig meg játszadoztunk (petting). Ekkor ő már 18 éves volt.
Amúgy meg ha 14 is vagy, tudhatnád, hogy ha éreznéd azt ami neked biztosan bizonyítaná, hogy akarod, te akarod szívből, akkor nem tennél fel ilyen kérdést. MÉG BIZONYTALAN VAGY, így NE CSINÁLD!
Majd ha szívből érzed és nem tartod korainak, ha megbízol a barátodban, ha a tisztelet kölcsönös és komolyak a szándékai. Járjatok még pár hónapot minimum, én azt tanácsolom.
Annyi még, hogy nálam 7 hónap együttlét után következett el az első. A kapcsolat annyira komoly, hogy most is tart és még nagyon sokáig el is fog, talán mindvégig.
Kívánom ezt neked is.
Amúgy meg tudhatod ebben a korban is milyen egy komoly kapcsolat, milyen a szerelem. Általában az ember ezekhez 14 évesen még éretlen, de vannak kivételek. Ha te tudod mérlegelni a dolgokat, akkor nem feltétlenül vagy tudatlan.
De mondom, ha majd saját magadtól akarod és nem érdekel ki mit szól, neked már "görcsöl a hasad", hogy nem lehetsz a szerelmedé, akinél már kitapasztaltad, hogy a mindene vagy, tisztel, szeret, becsül, szinte egy életre téged akar, akkor te is tudni fogod, hogy nem korai.
A koraiság nem minden esetben korhoz kötött. Nagyban befolyásolja ezt az egészet a párod. Lehet 14 évesen te megtaláltad azt aki csak téged akar örökre, de vannak olyan 17 éves lányok, akiknek olyan a barátjuk, hogy csak átveri őket és aztán pá. Így nem jó elveszíteni egy szüzességet.
Tehát ez az egész téma személyiség és párfüggő, valamint a körülmények, az ismeretség....
Mégis azt mondom VÁRJ MÉG, mert fiatal vagy. Tudom, hogy szerelmes vagy, de hidd el megéri még várni. Nekem elhiheted. Tudom, hogy nem vagy idióta, de ez így még kicsit korai. Még nem vagy teljesen biztos magadban.
De addig is pettingelni és szeretni a másikat lehet akár a köbön is. ;)
18/L
14 voltam én is. Nem csináltam kérdést belőle.
Vártam, hogy megtörténjen, az sem érdekelt, mi lesz utána, meddig marad velem, stb...
10 évig voltunk együtt.
Én megvétóznám azt a "14 évesen nincs komoly kapcsolat" állítást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!