Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "ilyen" férfi meg tud komolyodni? Bővebben lent
Nyár óta vagyok együtt egy régi párommal (nem komoly kapcsolat, de nem is csak szex)
Nyáron tudtam egy lányról, akivel szexeltek, de azt hittem, miután lebukott, hogy abba hagyták.Pár napja olvastam a facebook üzeneteit, és október végéig szexeltek, míg a lánynak nem lett párja. Nyáron mással is volt.... majd most januárban 2 lánnyal volt együtt... Közben én 1 hete minden nap nála vagyok, van akinek azt mondja, hogy a barátnője vagyok, és kezd komoly lenni, van akinek azt írja, nincs csajom...
szóval a kérdés, hogy egy ilyen ember meg t ud komolyodni? ki kell élnie magát???
27 éves lesz...
Az "élést" ne keverd az össze-vissza baszással.
Mellesleg ha valakinek ez szükséglete, nem hiszem, hogy úgy működik, hogy előre bespájzol, és akkor később nem kell. Ha most alszom 4 napig, az nem jelenti azt, hogy utána 4 napig ébren tudok maradni. Ha most megnézek 200 filmet, nem jelenti azt, hogy soha többet nem akarok filmet nézni. Ha ez a szokásom, ez a vérmérsékletem, akkor mindig ilyen leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!