Lehet-e szex? 14 éves lány vagyok és 17 éves barátom van. Lassan 4 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Már megujjazott és kivertem neki. kb. kéthete. Megtörténhet 1-2 hónap múlva?
Figyelt kérdés
Egysze rmár megkérdezte hogy szexelünk-e? De nemet mondtam, mondván hogy nem állok készen. Ő azt mondta vár rám, de az az igazság hogy már én is szeretném, és nem azért mert hogy ettől nagy leszek. (szüzek vagyunk mindketten) Hanem azért mert tényleg szeretem és szívesen odaadnám magamat neki.Tudom ezt a tini szerelmes dolgot de már bemutatott szüleinek, és én is őt az én szüleimnek. Komoly válaszokat kérnék:))!2015. ápr. 8. 01:32
12/26 anonim válasza:
Figyi. Kérdezd meg magadtól: ez kell nekem? Fog számítani 1 év múlva?. Én ebből mindig rájövök h mit is akarok.amugy meg ha szerinted készen állsz rá..hajrá
13/26 carambacaramba válasza:
már nem azért de egy 14 évest lefektetni nem büntetendő?
14/26 anonim válasza:
Nem. Aki betöltötte a 14. életévét, azt le lehet fektetni. Persze csak ha ő is akarja.
16/26 anonim válasza:
Kérdező.
Kérdezed ha 3-4 hónapot várnál mit szolnánk. Azt hogy akkor várjál még. Nem lóverseny.
#13-15
18. életévét be nem töltött fiú megdughat egy 12. életévét már betöltött lányt.
Hogy sajnos e, v. nem .....
A parlamentben lehet reklamálni!
17/26 anonim válasza:
Én 1-2 hónap után feküdtem le a barátommal. 14 évesen. Nem bántam meg, 10 évig voltunk együtt. Örülök, hogy Õ vette el a szüzességem, és nem vmi menõ fa$zagyerek egója fényesedett tovább azzal, hogy 1 konzervvel többet õ nyithatott ki....
18/26 A kérdező kommentje:
Igen megkérdeztem hogy várna-e még és azt mondta igen, sokat annyira nem szerintem max 4hónap lesz ez a várakozosdi (ez már az én véleményem) és mindenképpen csak akkor ha stabilnak érzem a kapcsolatot:)
2015. ápr. 9. 23:32
19/26 anonim válasza:
Varhatna legslabb mig 15 leszel.
Hallgattasd meg vele az "o meg csak most 14" cimu dalt
20/26 anonim válasza:
Tegyük fel 2 hónap mulva lesz 15!
Most komolyan! Ha leirhatja hogy 15. Mennyivel lesz komolyabb? Sokszor bele sem gondoltok mennyire butaságot beszéltek!
Én a kommentjei alapján ugy látom, többször hozzá szoltam már, hogy érett gondolkodásu csaj, tudja mit csinál. Minden ember, akár milyen életkoru, más! Haggyátok ezt a sok sületlen maszlagot! Túl idealizált, misztifikált blablát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!