Ennyi idősen korai volt?
15 éves vagyok, és 4 hónapja vagyok együtt egy sráccal. Ő 19 éves. Nagyon szeretjük egymást, érezzük, hogy megtaláltuk egymásban a nagy Őt. Sokáig halogattam, hogy hazahozzam, pedig már nagyon vágytam rá. Aztán, 3 hónap után hazaállítottam vele. Úgy éreztem, (és még mindig így érzem), hogy ha igazán szeretjük egymást, akkor mi a fenének halogassuk a dolgot??? És ráadásul anyum sem ellenezte, mert tudta, hogy hiába tiltaná meg, úgyis azt csinálnék, amit akarok. :P
Teljesen felkészülve éreztem magam, hogy lefeküdjek vele.
És azt hozzá kell tennem, hogy sokkal érettebb vagyok a korombeli lányoknál. Nekem nem az a legnagyobb gondom, hogy: "Jaj, milyen ruhát vegyek fel a randimra?" vagy: "Milyen színűre fessem a körmöm?"...és a többi szokásos tini-hiszti...
Sokan mondták már, hogy eleve a gondolkodásmódom, a viselkedésem nem jellemző egy tinilányra.
Olvastam már sokszor, hogy ha valaki 15 évesen veszti el a szüzességét, az korai. Még így is? Hogy egyáltalán nem bántam meg? És...hmmm...jó is volt! :)
Csak így kicsit kétségbeejtő, és elgondolkoztató...
Én nagyon örülök, hogy megtettem.
Na, erről mit gondoltok?
Még így is korai volt az egész?
"És azt hozzá kell tennem, hogy sokkal érettebb vagyok a korombeli lányoknál."
Ettől hullik ki a hajam, mindenki érettebbnek gondolja magát, ergo senki sem érettebb senkinél, mikor fogjátok végre fel?
Amúgy nem gond, de megvan még a pasi? Nem hiszem, sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ő bizony nem a nagy ő. De ha mégis, akkor szíves elnézésedet kérem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!