Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyi idősen korai volt?

Ennyi idősen korai volt?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, és 4 hónapja vagyok együtt egy sráccal. Ő 19 éves. Nagyon szeretjük egymást, érezzük, hogy megtaláltuk egymásban a nagy Őt. Sokáig halogattam, hogy hazahozzam, pedig már nagyon vágytam rá. Aztán, 3 hónap után hazaállítottam vele. Úgy éreztem, (és még mindig így érzem), hogy ha igazán szeretjük egymást, akkor mi a fenének halogassuk a dolgot??? És ráadásul anyum sem ellenezte, mert tudta, hogy hiába tiltaná meg, úgyis azt csinálnék, amit akarok. :P

Teljesen felkészülve éreztem magam, hogy lefeküdjek vele.

És azt hozzá kell tennem, hogy sokkal érettebb vagyok a korombeli lányoknál. Nekem nem az a legnagyobb gondom, hogy: "Jaj, milyen ruhát vegyek fel a randimra?" vagy: "Milyen színűre fessem a körmöm?"...és a többi szokásos tini-hiszti...

Sokan mondták már, hogy eleve a gondolkodásmódom, a viselkedésem nem jellemző egy tinilányra.

Olvastam már sokszor, hogy ha valaki 15 évesen veszti el a szüzességét, az korai. Még így is? Hogy egyáltalán nem bántam meg? És...hmmm...jó is volt! :)

Csak így kicsit kétségbeejtő, és elgondolkoztató...

Én nagyon örülök, hogy megtettem.

Na, erről mit gondoltok?

Még így is korai volt az egész?

2010. febr. 18. 22:38
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Am meg köszönöm szépen a NORMÁLIS válaszokat! ^^
2010. febr. 21. 15:26
 32/34 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik éretten gondolkodsz. Így nem vészes. Bár ha azt mondod, nagyon szeretitek egymást, nagy Ő meg minden, akkor viszont rá is érhetett volna a dolog. De ha nem bánod meg a döntést, gratulálok. ;)
2010. ápr. 6. 19:47
 33/34 anonim válasza:

"És azt hozzá kell tennem, hogy sokkal érettebb vagyok a korombeli lányoknál."

Ettől hullik ki a hajam, mindenki érettebbnek gondolja magát, ergo senki sem érettebb senkinél, mikor fogjátok végre fel?

Amúgy nem gond, de megvan még a pasi? Nem hiszem, sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ő bizony nem a nagy ő. De ha mégis, akkor szíves elnézésedet kérem. :)

2011. márc. 16. 23:28
 34/34 anonim válasza:
Figyelj ha szeretitek egymást,anyud is belement,felkészültél,jó is volt ne rágódj ezen. Én egy hét múlva leszek 15 és lehet, hogy durva lesz de szívesen lennék a barátod helyében.
2012. febr. 2. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!