Ennyi idősen korai volt?
15 éves vagyok, és 4 hónapja vagyok együtt egy sráccal. Ő 19 éves. Nagyon szeretjük egymást, érezzük, hogy megtaláltuk egymásban a nagy Őt. Sokáig halogattam, hogy hazahozzam, pedig már nagyon vágytam rá. Aztán, 3 hónap után hazaállítottam vele. Úgy éreztem, (és még mindig így érzem), hogy ha igazán szeretjük egymást, akkor mi a fenének halogassuk a dolgot??? És ráadásul anyum sem ellenezte, mert tudta, hogy hiába tiltaná meg, úgyis azt csinálnék, amit akarok. :P
Teljesen felkészülve éreztem magam, hogy lefeküdjek vele.
És azt hozzá kell tennem, hogy sokkal érettebb vagyok a korombeli lányoknál. Nekem nem az a legnagyobb gondom, hogy: "Jaj, milyen ruhát vegyek fel a randimra?" vagy: "Milyen színűre fessem a körmöm?"...és a többi szokásos tini-hiszti...
Sokan mondták már, hogy eleve a gondolkodásmódom, a viselkedésem nem jellemző egy tinilányra.
Olvastam már sokszor, hogy ha valaki 15 évesen veszti el a szüzességét, az korai. Még így is? Hogy egyáltalán nem bántam meg? És...hmmm...jó is volt! :)
Csak így kicsit kétségbeejtő, és elgondolkoztató...
Én nagyon örülök, hogy megtettem.
Na, erről mit gondoltok?
Még így is korai volt az egész?
Vannak lányok, akikkel a korai szex után elszalad a ló. Az ilyenekből lesznek a r.ibancok. Ha innentől kezdve nem havonta váltogatod a partnereid és nem éled ki magad 20 éves korodra, akkor nem probléma.
F/24
Hát, ha nem vagy biztos benne, akkor ne is tedd meg! Szerintem...nem mintha olyan tapasztalt lennék! xD
De nem, nem volt már szűz... Kicsit rossz érzés, de végülis nem bánt a dolog, mert így legalább tudta, mit kell velem csinálni, és rávezetett a dolgokra! :)
És eddig egyetlen kapcsolata sem tartott tovább 2 hónapnál. Köszi a válaszokat!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!